Zhrblt Prenses21 ahahahahahah ay canın sağolsun o zaman kuzum boşver 10 gün sonra gidecem sorarım senin için😃
Zhrblt Prenses21 aynen unutrsam hatırlatın bana kızlar mutlaka biz ayın 15 ini bekliyoruz maaş için gelsin gidecez hemen😀😀😀😀
Prenses21 Zhrblt bnde 15inden 15ine gdiyorum bu ay renkli ultrason icin devletten randevu aldim oraya gtcm oda uzak annemin oralarda gec gdicm oyuzdn muayneye
Zhrblt Husnagzkzl aaaa doğum mu yaptınıııızzz şey soruyum o zaman ben böyle doğumdan önce sancı felan çekiyoruz ya odada o zaman yanımda eşim olabiliyo mu tek mi kalacam yoksa nası oldu seninki 🙄
Zhrblt Prenses21 sağlık olsun yaa geç olsun da bi problem olmasın inşallah ileriki haftalarda bi sürü şey çıkıyo ortaya çünkü şuan ki zamanların güzel yani 😇
Husnagzkzl Zhrblt 39+4 haftalık muayeneye gittim doktorum suyun çok azalmış dedi hemen doğuma aldılar doğumhaneye kimseyi almıyorlar sadece sen varsın cnm
Zhrblt Prenses21 ben detaylıyı özelde yaptırdım 300 e de girdiydi yanımda ama şimdi bahar hoca da kovidden almıyo refakatçı olarak eş alınıyomuş da muüyenede almıyo tabi
Zhrblt Husnagzkzl aaa doğruu canım ocaktan bu yana indirmişlerdir belki ama çokda sanmıyorum yaa öyle olsun garip