Masalalya Benim son adet tarihim 12 eylül ama ben 13 ekimde doktora gittim gebelik testi icin sonuç negatif ama doktor bana dedi bir gun geçmiş iki gun sonra gel yine test yapicaz neyse iki gun sonra gittik 6 oldu biraz yukseldi ayin 28 inde gebesin dedi..simdi ultrasyonda 39 haftalik gözükurken ama doktorun bana gebesin dedigi gunden hesaplayin ca 33 haftalik oluorum şaşrdim šuan kaç haftaligim ben..cnku bana gebe deilsin dedigin gun ve gun kan testu verdim
NaimeYilmaz Masalalya 12 eylul son adet tarıhınızse 39+6 yani 40 haftalık hamılesınız 33ü nasıl buldunuz ?
Masalalya NaimeYilmaz 33 ü bana gebesiniz dedigi gnden itibaren buldum cnku ben gun ve gun gittim teste olumsuz dedi o gun gebesin dedi
NaimeYilmaz Masalalya olabilir öle seyler bazen kanda da cıkmıyor cok erken baktırdıysanız gebelık son adet tarıhıne gore hesaplanır 40 haftalıksınız suan
deletedmom6295 Masalalya gebelik hesabı son adetle başlar. sonra yumurtlama döllenme rahme uerleşme. yani kanda pozitif çıkmasıyla başlasa zaten 40 hafta olmadan doğurulması lazım