Sevdanurr4 Kızlar 31+4 haftalıgız dünden beri hareketleri azaldı soluma yatıyorum hareket etmiyo fazla bide karnım çok sertleşti dünden beri nefes alamıyorum artık sizce normal mi bu haftalarda hastaneye gitmem gerekiyo mu 😔
[silindi] Sevdanurr4 hiç mi hareket yok canım , acile gitsen daha iyi olur. Allah korusun bir şey olmasın
Hatice68 Sevdanurr4 kuzum karin sertlesmesi kasılma olarak biliniyor bide doktorlar hareketlerini takip etmemizi söylüyor hep için rahat etsin bi git doktora
Sevinc24 Sevdanurr4 32+2 geçen hafta hareketleri sertti bu hafta 2 gündür çok derinden ve daha çok uyuyor gibi
Bubuseli Sevdanurr4 yeri daraldikça hareketleri kısıtlanıyormus ama ben olsam içimi rahatlatmak adına muayene olmaya giderdim
Sevdanurr4 Hatice68 nefes zor alıyorum valla akşama kadar takip edicem gene böyle olursa gidicem en azından içim rahat eder
[silindi] Sevdanurr4 akıntı gelmesi normal bende de var , bebeğin yeri daraldıkça hareketler yavaşlar derler. Ben senin yerinde olsam yine de giderdim içime dert olacağına gider bebeğimin sağlıklı olduğunu görüp içim rahat ederdi
bilgs15 Sevdanurr4 hastaneye gitmeden bir duşa gir canım bir sakinleş tatlı bir şeyler iç meyve suyu gibi biraz dinlen 30 dakika kadar baktın hareket etmiyor acile gidip nst çektirirsin , bazen neden hareket etmiyor diye endişelenirken inatla etmiyorlar
kadriye25 [silindi] doktor bana gün de 12 hareket say dedi ama geceleri hariç siz nasıl sayıyorsunuz hareketleri 🤔
[silindi] Sevdanurr4 benim doktorum bana buz gibi su iç soluna uzan demişti her zaman ben de işe yaradı canım burda bir kaç arkadaşa da söyledim uyguladılar bebekleri hareket etti. Sen de bir dene inşallah bebeğin iyice hareketlenir 🤲
kucuktospam Sevdanurr4 akşam aynısı oldu bana da gece 3′te gittik. Sancım çıktı hafif bence mutlaka gidip kontrol ettirin nolur nolmaz doktor bana mutlaka gel demişti. Doktor suyuna, kalbine vs bakıyor sonra nst’ye yolluyor. Hiçbir şey yoksa bile için rahat eder.
Aralidnak Bende 32+3teyim, bazı günler aynı endişeyi yaşadığım oldu. Çikolata tatlı vs birşeyler yiyip en az 45 dakika sol yan yatın, hala hareket etmiyorsa bir doktora gözükün benim doktorum bu öneriyi vermişti
Sevdanurr4 Aralidnak sizin dediğiniz gibi kaç kere yaptım ama çok az bı belirti veriyo sonra duruyo normalde bu kadar değildi daha hareketliydi 2 gündür nerdeyse günde 4 5 kere hareket var bide karnım çok sertleşti