Hatice68 metehaninannesiii sen büyük memoriale gidiyorsun galiba bi ön sokağında küçük memorial tup bebek merkezi var ben oraya gittim
Remziye_2121 momsboys tecrübeli birisiniz diye sormak istiyorum ilk doğumunuz nasıl geçti suni sancı çok kötüymüş diye biliyorum ama sezaryenden de korkuyorum 😒
momsboys Remziye_2121 41+3 te 4 cm açılma ile doguma gittim 13 saat suni sancı cektim gercekten zordu ve devlet hastanesinde cok kötü muamele vardı. şimdi özele gidiyorum yine normal dogum istiyorum ama bu kez epidural taktırabilirim emin değilim
Ceydat Remziye_2121 orduluyum ama İstanbul da yaşıyorum 23 yaşında ilk gebelik 36 haftalık hamileyim😍
metehaninannesiii Hatice68 aynen aynen cabim ben büyük olana gidiyorum o senin dedigin yer adres örnek evler mahallesinde ara sokakta
Funda2735 Remziye_2121 ben 6 haftada kalbini duymaya gittim minik kalbimin, yarın da kontrole gideceğiz bakalım 😍
Betll_72 Remziye_2121 eskisehirliyim ama görev icabı Batmandayım 29 yasindayım ill hamileligim herkese basarilar diliyorum 😅Batmanda olan yokmu yahu
zeynep5627 @Remziye_2121 bende 23 yaşımdayım eşim Antepli ben siirtliyim ikinci gebeliğim 16 aylık kızım var ve şuan 7 haftalığım😍