Remziye_2121 Aleynaa29 peki göbüşünüz var mı yada kaçıncı haftada çıktı ben 13+4 hamileyim ama bir şey yok
Remziye_2121 Zelsonr valla helal olsun bende kaçarak evlendim babamın evinin bir kaç sokak ötesine yerleştim kaçtığım gibi 😂😁
Zelsonr Remziye_2121 😂😂😂😂😂İyiymiş valla neden kaçarak evlendin ki vermedi mi baban. Benimde biraz zor oldu fedakarlıklarla dolu canım ama şükürler olsun oldu. Hiç pişman değilim iyi ki tanımışım zaten babamda tanıyınca sevdi verdi babam ilk başta çok karşıydı
zeynep5627 @Remziye_2121 benim eşimde aşırı kıskanç ve asla erkek doktor kabul etmiyor böyle söyleyince ne kadar yobaz gözüküyor dimi aslında sadece bu konuda böyle onun dışında dünyanın en iyi en merhametli adamı bi dediğimi iki etmez böyle olunca da insan görmezden gelebiliyor ❤️
Remziye_2121 zeynep5627 valla ben tahammül edemiyorum bu kıskançlığına bazen ona sinirlendiğimde diyorum alıyım saçını kafasını duvara vuruyum 😁
zeynep5627 @Remziye_2121 canım bazen bende öyle olmuyor değilim ama işte katlanıyoruz benim gözüme gelmiyor 🤣
Remziye_2121 zeynep5627 valla dövsem döverim Diyarbakır kızları psikopat eşimde benden korkuyor zavallı
Gamzemre6161 Remziye_2121 8+4 haftalığız daha 25 yaşındayım 3. Gebeliğim ama yaşayan yok. Trabzonluyum memleketimde yaşıyorum 😇
Sadece_anne Remziye_2121 26 yaşındayım 2. Gebeliğim 7 haftalık daha :) bende diyarbakirliyim antalyada yaşıyorum.
Sadece_anne Remziye_2121 Yoo yaklaşık 17 senedir buradayım ben çok seviyorum burayı suan memlekette yaşayamam valla :)
birprensesvebirprensannesi Remziye_2121 İstanbul 🙋 23 yaşındayım 2. Hamileliğim 25+6 haftalığız oğlumla ❣️
Feyza-nur Remziye_2121 kocaeli kandıralıyım 19 haftalık olduk bugün 25 yasında olucam Allah nasip ederse 🌸