Burcu-2910 Kızlar kürtaj sonrası ilk adetimi bile 33 gün sonrasında oldum ama ikinci adeti hala olmadım normalde adetim hep düzenlidir yani testte yaptım negatif ama hala ne gelen var ne giden beyaz akıntım var
yarenyucel Burcu-2910 Ben boş gebelikten kürtaj olmuştım geçen sene ilk adetim 40 45 gün Sonra ikincisi 2 ay sonra olmuştu düzene girmesi 4 adeti bulmuştu doktorum çok normal demişti o zaman kontrole gittiğimde bi iki adet bekle istersen sonra olmadı görünürsün doktoruna
Essa33 Burcu-2910 Canım belkide hamilesindir beyaz akıntın da oluyorsa ben öyle hissettim geç belli olur belki
Burcu-2910 yarenyucel benım ikinci kürtajım ikisi aynı olacak diye bişe yok tabiki ama normalde ne olursa olsun adetim gecikmezd benım ne oluyor anlamadım
yarenyucel Burcu-2910 İnan benim saatim bile şaşmazdı ama her şey değişebiliyor bide aklına sürekli adet olmadım diye takıyorsan takma canım gebelik yoksa eğer ki ins en kısa zamanda olursun
Burcu-2910 Aysum stres olabılır canım ama normal adet tarihimden 6 gün önce hormon testi verdim polistik över olabılır falan dediler sonuçlara göre ama bilmiyorum
Anne88 Bende hâla adet olmadım em son 24 matta oldum bende bekliyorum hayır olsun inşallah en son 5 gün önce felan yapmıştım negatifti kendimi zor tutuyorum şuan test almamak için 😂
Burcu-2910 Anne88 bende en son adet tarifim 1 Mart sonrası yok test yaptım negatif ama ne oluyor anlamıyorum
aselsmom Burcu-2910 erken gebelik testi yap canım benim son adet tarihim 6 Mart ben erken gebelik testiyle Cuma günü öğrendim hakkında hayırlısı olsun
Burcutran Burcu-2910 kuzum benimde 1.martti adetim bende de gelen giden yok hala bekliyorum arada kasik ağrısı oluyor 1 haftadir beyaz seffaf yapışık Akintim var 3 gün önce kan verdim 1.1 cıktı yani negatif. Aynı durumdayiz. Pazartesi doktora gidicem bakalim
pamukpamukoldum Burcu-2910 bende 3 mart kürtajdan sonra ilk adetim Adetide ilk defa böyle bekliyorum😂
Burcu-2910 Essa33 canım ama kasık agrısı falan yok yani bende anlamıyorum ne olduğunu mesela çok afedersin yürüdüğümde veya hareket halındeyken daha çok geliyor akıntım