Sadece_anne Kızımda sürekli et tavuk ve tuzlu şeyler erik ve yazdı diye soğuk içecekler ve dondurma 😄😄 Şimdi 7+0 dayiz daha canim bir şey istemiyor. Sizler neler aşerdiniz? Kızlar ekşi Erkeklerde tatlı Sizce doğru mu?
[silindi] Sadece_anne ben limon, kivi, salça yesil elmayi cok tüketiyorumm canm cok istiyor cinsiyet kiz😊
Lulemom Sadece_anne 19+4 deyim hiç bişi aşermedim. Doktorlarda aşermek diye bişi yok diyolar ama bilemedim 🤷♀️
esmactn63 Lulemom adı esermek işte bence psikolojik olarak sürekli canimiz şunu bunu ist Keremiko benim de ilk baslarda mide bulantisindan dolayi eksi seyler istiyordu vücudum sonra sütlü hafif tatlilar istemeye basladim şimdi de karışık oglum olucak
Hiranurecrin Lulemom Bence de yok ya😄Yani sadece hamilelikte değil normalde de canımız bisey çekebilir .Ben öyleyim mesela normal hayatta daha çok canım biseyler çeker ve yemek isterim doğrusu 😄
Pemberuyam_ Sadece_anne Oğlumda hep ekşi şeyler canim istedi yedim. Şimdi 35+3 haftalık hamileyim ve sürekli tatlı şeyler canım istiyor ve kızım olacak inşallah. Normalde tatlı şeyler sevmezdim şu an tatlı şeyler canım istiyor hep.
Keremiko Sadece_anne asermedim ama genelde hamur isi ve tatli seyleri yemeye elim gidiyordu. Oglum olacak kismetse.😇
BRUTAL-BETTY Sadece_anne oğlum da hep ekşi aserdim şimdi yeniden hamileyim 16 haftalık cinsiyet belli değil ama hep tatlı şeyler yiyorum
izmirsibel Sadece_anne bence doğru değil 😂 hamileliğim boyunca tatlı yedim ve yiyorum da kızım oluyor ❤️🧿
Lulemom Hiranurecrin al bende de o kadar. Hergün canım bişi isterdi, hamile olduğumdan beri düşünüyorum bakıyorum belki isterim diye ama yok😂
DilekDogan78 Sadece_anne benim sürekli canım portakal turşu istedi ilk haftalar daha sonra et köfte tavuk istedi sürekli şimdi 21 haftalık olduk hep tatlı istiyor oğlum olcak inşallah 😃 yani ekşiden başlayıp tatlıya dönüyor gibi
Ceydat Sadece_anne benim tuttu normlde ekşi yemeyi hiç sevmez tatlı krizlerine girerdim hamile kaldım deli gibi ekşi yiyip uzun bir süre tatlı ağzıma sürmedim. Kızım olucak insallah
03032016 Ceydat ahahah benim yazıcağımın aynısını yazmışsınız,ama cinsiyet belli değil kıza benziyor dedi
ug_fa-3diplomalianne Sadece_anne aşerme değilde çok istediğim ve yediğim şeyler arasında ilk zamanlarımda hep ekşi yiyodum yicek bişey bulamayınca nar ekşisi kaşıklıyodum ama sonrasında tatlıya deli olmaya başladım ki normaldede tatlı seven biriyim ama hergün yemek istiyorum 😁 kızım olacak Allah nasip ederse