Asafimmm 6 haftalık gebeyim kanamam oldu doktora gittim progestan igne ve hap verdi düşük tehlikem var Aranızda yasayan oldumu cok korkuyorum
Tubiko52 Asafimmm ben yaşadım canım sürekli yat hiiç kalkma ilacını aksatma ve bool su iç atlatırsın insallahh
deryakadri Asafimmm 11 haftalık gebeyim 3-4 gün önce açık kanama oldu çok z ardından lekelenme şu an ise yok çok şükür progestan kullanıyorum düşük riski dediler bana da 20. Haftaya kadar sonrasında da erken doğum riski dediler stres ve endişe içindeyim. Yemek ve WC hariç kalkma uzan dinlen dedi bol su iç öyle
merveklyc Asafimmm Korkma canım benim de oldu kanamam o haftalarda düşük riskim vardı 23 haftalık oldum şükür şimdi bi sorunum yok çoğu insanda oluyor ilacını aksatma dinlen iş falan yapma
Keremiko Asafimmm ayni haftada ben de yasadim yoğun bi kanama seklinde geldi bebekte de sukur birsey yoktu bol bol dinlenin ilaclarinizi kullanin stres yapmayin bebegi de etkiler
Tubiko52 Asafimmm 24. Haftamdayım hala yatıyorum arabaya binmek yürümek yasak evde kendi halimdeyim. 23. Haftaya kadar kalkmam yasaktı sadece wc ve namaza kalkıyordum ama coğu insanın 3. Ayında düzeliyormuş. Benimki çatlatma iğnesiyle oldu + kan uyuşmazlığımız var+ önceden düşüğüm var o yüzden temlinli davranıyoruz bide bebek aşağı yerleşmiş. Seninki aynı olmak sorunda değiş inşallah dinlend güzelcee hemen kanama olunca korkma Allah ömür verdimi söküp atsan yine yaşıyor vermedi mi pamukta yatsanda farketmiyor
deryakadri Asafimmm allah razı olsun 🤲🏼 Amin inşaallah geçecektir Allah büyük Allah’ın izniyle dualara sığındım
hatice3553 Benim 10.haftamda olmştu kanamam bir hafta arayla 3 kez iğne vuruldum hergün progestan kullandım 1,5 ay boyunca şuan 19.haftadayız bir sıkıntı yok şükür iyi düşünün iyi olsn inşallah 🙏
Gizzemmm Asafimmm ilk hamileliğimde benimde kanamam oluyodu ozaman 4.aya kadar iğne ve 32.haftaya kadar da progestan hap kullandım o ilaçlar bana daha güven veriyordu şuanda yine hamileyim ve kontrole gittiğimde ilk kızımda yaşadığım erken doğum ve düşük tehlikesinden dolayı tekrar progestan verdi yine aynı şekilde bu ilacı kullanmak beni daha rahat yaptı 5+6 haftalık hamileyim bende.
Mlkrfk Asafimmm benimde 8. Haftamda başladı tehlikeli 20 den sonra rahatlamıştım aöa gene de hiç iş yapmıyordum 29 da da erken doğum riski çıktı inşallah atlatırız bunuda. Hsyırlsıyla. Bol su ilaç ve dinlenme