ummu55 Hamileyken robot süpürge kullanan var mı ☺️Ben kullanıyorum ama herhangi bir zararı var mı yanında bulunmamın
mlkkk ummu55 robot süpürgeye gelene kadar evdeki internetten fırına kadar herşeyde aynı etki var bu kadar kasmayın 🤦🏼♀️
Ceydat ummu55 ooo ben kuaförde kimyasalların arasında çalışıyorum keşke robot süpürge gibi hafif olsa kimyasalları 🙂bişi olmaz canım korkma🌺
Ccff3435 ummu55 ben kullanıyorum bi zararı olacağını sanmıyorum elimizdeki telefonun daha fazla zararı vardır 😂
Dilanhazall Robot süpürgedeki zarar derken ilk defa duyuyorum burada zaten diğer el süpürgesinden farkı uzaktan çalışıyor olması o yüzden yakın durmuyoruz ki şuan elimizdekş telefonların yaydığı radyasyon daha zararlı ama kopamıyoruz 😁😁
ebrr1048 Robot süpürsenin o kadar yararı var ki bana hiç zararı olurmu diye düşünmedim 😂 alırken çok tereddüt etmiştim ama artık onsuz olmaz bozulur diye çok korkuyorum 😄🙈
54_kubra ebrr1048 bende almayı düşünüyorum. Memnunmusunuz? Hazır supurgem bozukken robot olanından alayım diyorum.
ummu55 Durunbigeldim memnunum genel olarak ama benimkinin haritalama özelliği yok üst modeller o açıdan daha iyidir
ebrr1048 54_kubra bence alın mutlaka hamileyken çok rahat oluyor koltukların altına falan heryere giriyor mopta yapıyor