gulsumklc2 Kızlar 5 haftalk hamıleym dun bide bgun 1 tatlı kasıgı corek otu yedm midem agrıyor diye internetten baktm dusuge sevep olur dyor bilgisi olan var mı ya cok korkuyorum suann
Cevirmenannee gulsumklc2 dikkatli ol canım kanaman falan yoksa birşey olmaz inşallah 🌸 rabbim bebeğini sana bağışlasın korkma ❤️
[silindi] gulsumklc2 bir sey olmaz insaallah ama evet ilk uc ay tuketime dikkat etmek gerekiyor ben de yemistim farknda olmadan
EczSinemltnlk gulsumklc2 hayır elbette🤗 bilakis karnınıza krampların girmesi hamile olduğunuzdan,ilerleyen aylarda biraz daha artacak hatta
gulsumklc2 asyahumam dun bir bgun bir tatlı kasıgı yedım blöıyorum inşallah baey olmamıstr ama int rahım kaslarını gevsetiyor dusuge sebep oluyor yazmıslar
asyahumam gulsumklc2 bir daha dikkat edersin ilk üç ay geçtikten sonra yersin bu tür şeyleri dereotu ve tarçın da sıkıntılı aklında olsun ben de birkaç kere yedim ama sorun olmadı az tüketmeye bak
Sofiyamagamedova Ben susuami biliyordum canim bende asiri tuketirim 33 haftadayim ama bi sorun olmadi sen yinede yeme ne olur ne olmaz hamileden hamileye fark var.