asslihan Kızlar elimden geldiğince sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama artık son 10 günüm kaldı ne tarafa yatsam rahat edemiyorum bazen sağ tarafıma yatıyorum sakıncası varmı acaba
aydinaleyna61 asslihan benimde son 3 günüm kaldı çoğunlukla sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama nasıl istersem öyle sağa da sola da yatıyorum çok zorlama kendini sola yatıcam diye vücut yönlendiriyor zaten kendini
Esincil asslihan ben sola yatarak uyuyorum ya sağda uyanıyorum ya sırt üstü korkuyorum ama yapacak birşey yok malesef böyle çok uyandım çok şükür birşey olmadı 🤗
Ceydat asslihan her 10 dakika da bir yön değiştiriyorum sağ sol sağ sol dön ekten uyuyamıyorum zaten sakıncası olacağını sanmıyorum sürekli bir tarafına yatınc ağrı ve uyuşukluk oluyor zaten 🙂
Oziozi asslihan uyurken uyku sersemı sol sag dönuyor ınsan ben her uyandıgımda saga dönuk yatıyor oluyorum ve gecelerı ne tarafa yatsam o tarafım agrıyor devamlı donuyorum sızınde öylemı 31 haftalık olcam yarın ☺️
asslihan Allah yardımcımız olsun kızlar son günler Allah’ın izni kucağımıza alınca geçer herşey inşallah 😇 ben artık çok zorlanmaya başladım ya her yerim de kırık gibi agrıyor
enisenalbant Sol da uyuyamıyorum bende sağda uyuyorum uyku sırasında hep sola dönüyorum artık böyle yapıyorum 😂
ikiponcik_annesi asslihan bende sola yatıyorum ama tuvalete kalktığım zaman kendimi sağda buluyorum zaten vücut kendini nasıl rahat hissederse ona göre şekil alıyo hem ne zararı olabilirki 🤷♀️
Alize1 asslihan ben bunu doktoruma sorun nasıl rahat ediyorsan o tarafa yat sadece sırt üstü yatma dedi sorun olmaz dogerli türlü dedk