Aslhn_gms094 Minik_kalplim_ 21 haftalikken ayrintili ulturosonda ogrendim bidaha bi yere gtmedim ozele felan oyle duruyor 😂
Minik_kalplim_ Plttzhdd bugun 16.haftama gircem ama 14.haftamda gittim doktora kız dedi ama şüpheliyim ? Bi yandan da diyorum ki erkek olsa o haftada görünürdü ?
Munaa Minik_kalplim_ ben 15. Hafta da net gordum cinsiyetini canim erkekler daha cabuk belli oluyor zaten
Mimhb Minik_kalplim_ erkek olsa belli olurdu. Ayrıca doktor kız demiş zaten. Sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah.
Littlespy Minik_kalplim_ 14+1 deyim bugün gittim, bi çıkıntı var erkeğe çok benziyor ama benim kızım da böyleydi dedi 😃 17.haftaya kadar erkek sanıyordum meğerse kızmış dedi 🤷🏻♀️ elim boş döndüm 😂😂😂
Minik_kalplim_ Littlespy işte böyle şüpheli konuşuyorlar ama benim doktorum kesin gibi konuştu kız gibi düşün sen dedi
Littlespy Minik_kalplim_ bacak arası dolu ama kızlarda da şişlik olabiliyormuş sanırım bazen 😃 biraz daha bekleyeceğiz yapacak bişey yok 😬😂
_Elifffffff_ Minik_kalplim_ 12+6da belli oldu cinsiyetimiz 🙈genelde erkek bebek çabuk belli ediyor kendisini
Banu_alper Minik_kalplim_ gittigim hicbir doktor o haftalarda soylemedi yorum bile yapmadi daha erken 16 dan sonra dediler iyi diger arkadaslara demisler ikinci hamileligim bu ilkinde de ayni sekilde olmustu 16+4 te ogrenmistim simdi 15+5im 10 gun sonra gidicem artik ogrenirim insallah 🤲🏼🥰
Minik_kalplim_ Benimkide 14 gün sonra ama bebeğimi çok özledim görmek istiyorum belki giderim pazartesi falan bu gece 16.haftama giriyorum 🙏🏻😄
Nilduru Minik_kalplim_ evet ama genelleme yapmakta çok doğru olmayabilir, pozisyonuylada alakalı bizimki çok hareketli her ultrasonda her açıdan gösteriyor kendini o yüzden anlaşılması daha kolay oldu sanırım
Maysadmr Minik_kalplim_ benim Doktorum 12. Haftada erkeğe benziyor dedi ve 16. Haftada kesin erkek dedi. ☺️