Babyyyymother Aycakz tansiyonunuzu olctunuzmu acaba hiç yüksek mi eğer yüksekse ihmal etmeyin hemen hastaneye gidin gerci bu durumu doktorunuzlada paylaşın ciddi birsey değildir umarim 🙏
Zey00 Aycakz benimde gözlerim çok bulanıklaştı doktoruma sordum hamilelikle alakası yokmuş sanırım gözlerimiz bozuldu😀
derinsart Aycakz ben göz doktoruna gitmiştm göz doktoru hamilelikle gözün ilişkili oldugunu söyledi düzelir mi bilmem ama ben mesela renkli lens takmayi severim önermedi bu dönemde şefaf kıullam dedi hatta emzirirken bile👀bence kadın dogumdan ziyade göz doktoryla görüşün
Guldenur Aycakz Hamilelikte göz bozulabiliyor bi doktora başvurmanız iyi olabilir. Ablamın hamilelikte gözünün derecesi ilerlemişti şimdi bende16 haftalık gebeyim benim de göz derecem düştü.
Oaxell Sol gözümde benimde oluyor arada 29. Haftadan sonra olmaya başladı umarım doğumdan sonra geçer çünkü çok rahatsız ediyor 1-2 saat sürüyor çünkü
Aycakz Oaxell çok sinir bozucu ya benim hiç geçmiyor 26. Haftadan sonra başladı. Bakalım ins dogumdan sonra bakalim geçer belki
MomMomMom377 Gebelikte hormonlara bağlı kornea ödemine bağlı bulanıklaşma olabiliyor muhtemelen bundandır. Ancak siz tansiyonunuza dikkat edin be olur be olmaz onun yansıması da olabilir tabi. Geçmiş olsun😌
Nurgullmom Aycakz Olabiliyo benimde gözlerim uzaği görmüyoduu suan 21haftaligin sanirim göz numaram ilerledi aşirı bulanık gorüyorumm
Aycakz Nurgullmom gebeliğin bu etkisini 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi,başa gelen çekilir belki de doğumdan sonra düzelir 🙏🏼🙏🏼
Nurgullmom Aycakz Insallah düzelir yaa bende bu programda okudum bebeğin annenin gelişim yerinde. 13.haftada yazıyodu annede göz bozulmaları olabilir diye ordan biliyorum