35rabia Kizlar selam caniniz hic birsey yapmak istemiyor biliyorum ama haydi birbirimize fikir olsunn ben dolma yapmayı düşünüyorum birde cacık🫑🥒 daha da bisey yapacak halim yok 38+2 bu göbekle bu bile fazla 🤣 sizde durumlar nasıl
Findikinannesi 35rabia bende dolma yapacaktim hatta bi kac saat once post acmistim dolmanin yanina ne gider diye 😁😁 ama lahmacuna döndüm lahmacun yapacağım 😁
Hiranurecrin 35rabia Hâlâ düşünmekteyim 😂😂düşünüyorum düşünüyorum ama karar veremiyorum Bakalım ne olacak sonumuz 😂😂
Sermec27 35rabia seker olunca mecbur yapmak zorunda kalıyorsun valla şeker olmasa makarna salata kızartma yapıp yerdim ama 2 3 saatte bir yemen lazım diyet yemeği yemen lazım birde zorlana zorlana yapıyorum mecbur 🥰
35rabia Findikinannesi ayyy lahmacun zor kiz Hamur falan valla uğraşamam ama cidden dolmanın yanına ne gider ya 🤔
Beyzan 35rabia bu postu bekliyordum ben de 😃 biri açmasa ben açacaktim. Dolapta yufka var börek yapayım diyorum ama kararsızım yine de belki fikir gelir başka
35rabia Beyzan Güzel olur canım börekte yanında ayran veya çay mis gibi eşin seviyorsa yap valla benimki böreği sadece yemeğin üzerine çay saatinde ister onun için yemek sayılmaz çok secici
Tugcetatli Beyzan yap yap borek candir yaninada salata yap (kısır patates salatasi falanda olur) miss
Mom2525 Kızlar Arda’nın mutfagindan naneli kabak ve havuçlu bulgur pilavina bakın derim etsuyu olmadan da oluyor çok güzel tadı vaar
Beyzan 35rabia valla burayı okuyunca gaza geldim nerden aklıma geldiyse Özbek pilavı duyardım hep baktım tarifine çok da zor değilmiş etli havuçlu pilav şimdi menum değişti Özbek pilavı Çorba (daha karar vermedim ne olacağına) Börek .zaten fazla gelir muhtemelen yarına da rahat ederim 😃