Prenses21 Kizlar bebegin hickiriklarini nasil anlarim tekmeleriyle ayni dgilmi ayirt etmek zor olmasi gerek 22 haftaligim ilk gebeligim bebegim tekme atarken karnim dalgalaniyo normalde dalgalanma ilk gebelikte olamaz diye biliyordum ben
Hatice68 Prenses21 aaa olmaz mi valla deniz dalgası gibi oluyor benim kuzum yaramaz hic durmuyor haftaya doğum var ayy çok heyecan korku var yaaa🙈
mercimeginanne Prenses21 hıçkırık son haftalara doğru oluyor diye biliyorum. Bnmki o zamanlar başlamıştı. Hep aynı yerde uzun süren bi tekmeleme gibi bişey. Hatta birinde nst deydim sürekli aynı yer durmadan atınca dışardan da belliydi doktor hıçkırıyor demişti :)
Prenses21 Hatice68 o korku simdiden bende bile var bide ben allahin izliyle normal dogum istiyorum benim kuzenim hamileyken ben ona sormustum neden dalgalanir gbi olmuyoda tek nabiz gbi atiyo dedim o bana ilk gebelikte dalgalanir gbi olmuyo 2. De oluyomus dedi ama bende oluyo
ebrarecem Hıçkırık için erken olabilir. pıt pıt kalp atışı gibi 5 dk civarı sürüyor. Dalgalanma hissi genelde kordonla oynayınca oluyor. 30 dan sonra akrobasi hareketleri başlıyor 😇
Kayasbht mercimeginanne böyle ufak ufak ama uzun süren hareket gibi bir şey mi bana böyle bir şey oldu bir kere 😃