Asyammiray Pusete geçirme kılıfı ve puset örtüsü müslin örtü felan arıyorum bildiğiniz yaptırdığınız sayfa var mı instagramda bir çok var ama hangisinin kalitesine güveneceğimi bilemiyorum 😩
Beyzan Asyammiray eğer en iyisi olsun derseniz baya bı kullanılan önerilen marka zuppers. Ama daha ortalsma bir şeyler bakıyorsanız ınstagram’da hbsling ssyfasi var ben ordan sling alacağım puset örtüleri de güzel
Pemberuyam_ Asyammiray Umay bebe ve hediyem bebe ikiside aynı ürün ortak sayfalar ,yaptırdım çok memnunum. Çok kaliteli tavsiye ederim
Nilaylks Asyammiray ama ben Müslin örtü aldım bi de ebebkte bakmıştım 50 tl ebebekte baktığımdan daha kaliteli geldi kampanya ile iki Müslin örtü iki ağız mendili iki önlük 120 tl idi bu sıralar puset örtüsünde falan da böyle kampanya yapıyorlar ☺️
aannepandaa Asyammiray ben müslin şeklinde değilde. Banduu marka puset örtüsü aldım. Hem emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Çok şık ve rahat bence..
Duygu4444 Asyammiray https://instagram.com/ayscolletion?igshid=fu5hnqniv05s burdan aldım çok kaliteli birçok sayfa görede uygun
aannepandaa Zehraaa98 ben aldım çokk güzel.. instagramda saygçfası kendi internet siteside var. Ben ince mevsimlik olandan aldım. Bence çok daha güzel ve şıkk..
Burcuckmk Asyammiray beecollection ve tasarimci anneden aldim ben cok ilgilendiler ve kaliteli kumaslar
Gulizz Asyammiray puset örtüsü aynı zamanda emzirme öŕtüsü olarak kullanılan BANDU var ben aldım, çok kaliteli ve kullanışlı görünüyor 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmetse, önü müslin arkası penye olanlar var ben onlardan aldım. Tavsiye ederim 🥰
aannepandaa Gulizz kesinlikle banduu çok güzel. Bende inşAllah 1 haftaya kadar kullanmaya başlayacağım.. 😍🤭