DemetVolkanKaraam Merhaba kizlar bende dogum hikayemi yazmak icin sabirsizlanan bir anneydim bana da sira geldi sanirim arefe gunu disari ciktik biraz yuruyus yapmak icin belimde hafif bir agri vardi fazla aldiris etmedim . Gezdik geldik bayram sabahi sanci tuttu beni hafif gidip gelen sancilar sonra saniyeler kisalmaya basladi popoma vurdu sancim ve duramaz hale geldim saat 8 de sancim basladi 9 a kadar cektim evde ama halimi goruceksiniz saat 10 da hastaneye gittik ben bi sanciyla dogum haneye girdim direk doguma baslattilar ben tabi fenalardayim 10 girdim 10 gece cikmisim farkinda bile degilim. Esim seni biraktim arabayi park ettim bi geldim sen dogum yapmissin dedi bende sasirdim kendime ama hemen yapmisim dogumumu 😌 3880gr bir oglum oldu sukurler olsun cektigime degdi dunya tatlisi bir evlat rabbim olmayan herkese nasip etsin insallahhhhh simdi evimizdeyiz hamd olsun 👶😌
Denizim DemetVolkanKaraam tebrik ederim saglikla buyutun insallah,ilk dogumunuzmu? Darisi basimiza bende 38.haftadayim
HicranKzn DemetVolkanKaraam maşşallah darısı başıma🤗🙏🏼 Yaşı uzun olsun. Allah analı babalı büyütsün 🌸