Buketkucuk Bade1414 35 haftalığız güzel kızımla, doğuma son 37 gün kaldı eğer 40 haftalık gelirsekk ismimiz de Arven olacak kısmetse🦋🙈
Minigim20 Bade1414 sorma canım öyle valla bı heyecan bı mutluluk endişe kaygı hiç bu kadar duyguyu aynı anda hissetmemiştim
NAZ2333 Bade1414 aminnnn insalllahhhhhhh ama sanki oyle geciyo yarin 4 nisan ne ara oldu olsun olsun gecsin gitsin hayirlisiyla
zeynepyesimd Bade1414 14 günümüz kaldı 36+3 deyiz oğlumla, 17 Nisanda sezaryen ile kavuşacağız nasipse Yiğit Alp’imle 💙
Sabisskalay Bizde bugün tam 28 haftalık olduk😊 84 gün kalmış Ahsen Ervamıza kavuşmamıza 💛Rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş🤲🏻🤲🏻
melissara Bade1414 bende korkuyorum ama genel anesteziden iyidir normal doğum gibi bebeğimi ilk çıktığı an görebilecem hiç olmazsa ☹️ Bide ben bu işin içindeyim bilmek daha kötü inanki ameliyata girdiğim için o anı bilmek 🤦🏼♀️
cansugrn 2kuzu1annee 😊 benim zorunku sezaryen olcak sali günü kontrolm var gün verir heralde doktorumz artik. Senin de mi sezaryen ilk bebis mi cinsiyeti ne