iremdgts28 Bade1414 bizde 41. Haftamızdayız ama daha bi belirtimiz yok gelmeye niyeti yok bizimkinin :)) Göktuğ koyucaz bizde oğluşumuzun adını Allah nasip ederse 🥰 sağlıcakla gelsin bebişler 💞
Dua35 Bade1414 merhaba 🌸az kalmış sağlıkla kavuşun İnşaALLAH 🙏🏻27 haftalık olduk çok şükür Latife Zeynep olucak İnşaALLAH kızımın adı 🌸💐
BegumIscanTunc Bade1414 23+4 haftayiz 115 gün kaldı doğuma tabi 15 günü çıkarsak 100 gün kaldı 🥰😍 sezeryan olacağım için doktorum 15 gün erken olur demişti
kucuktosbik27 Bade1414 ufak tefek şeyler kaldı sadece ☺️ inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsin alalım kucaklarınıza bebişlerimizi☺️
Fundakrer Bade1414 130 günümüz var daha oglusumla kavuşmamıza cok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için ismi Allah nasip ederse poyraz olucak 💙👶🏻
Yunel Bade1414 bizde 32 haftalığız 56 gün var doğuma erken gelmezse tabi minik kuşun ismide nehir olucak inşallah ❤️💞
Bade1414 badeilemerve ismim yonca canım Bade ismini cok beğeniyorum kızıma koymak istedim ama badem fıstık diye dalga gecer dediler 🥰
badeilemerve Bade1414 Ben de bade koyacağım kızıma ama şaşırdım öyle demelerine dalga gecmeye yer ararsan ohoo her isme bir kalıp bulursun 😊 hayırlısıyla doğsun kızınız Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Guzel_anne Bade1414 37 haftalık olduk allahın izniyle 38 veya 39 da sezaryen olucam kızımın adı Ayşin Deva 🐣
Gulizz Bade1414 Bugün 34.haftamiza girdik sezeryan olacağım için sanıyorum 30 gün kadar kaldı kısmetse 🥰 kızımın adı Eylül 💜❤