Bade1414 Biz bugun 32.haftaya girdik kızımla.. 62 günümüz görünüyor ama sezaryen olacağı için daha erken (: ismimizin öykü inşallah sağlıkla kavuşuruz yavru kuşlarımıza ❤❤
Mdnyldz Bade1414 sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻. Biz de 30.haftamızdayız, oğlumuzu bekliyoruz. Programa göre normal ve 70gün görünüyor ama ilerleyen günlerde durum neyi gösterir daha erken mi gelir doğum şekli ne olur şuan için beklemedeyiz. 🤗
melissara Bade1414 36. Haftaya girdik ama 1 hafta önde gidiyor gelişimi 37 de diyebiliriz çarşamba günü sezeryan doğum için gün almayı planlıyorum 🥰 bebişimin adıda Bora 💙
birprensesvebirprensannesi Bade1414 26+6 bugün 99 a ikili rakamlara düştük çok şükür 🙏 Ama 1 hafta kadar erken doğuma alınma ihtimalim olabilir. Oğluşumun ismi Yiğit Mesut olacak inşallah ❤️
mrveyvz Bade1414 35+3 olduk bugün 33 günümüz kaldı ama bizimde sezeryan yani 1 aydan az kaldı muhtemelen 😊 Ali Safa olacak inşaallah ismide 🥰
Lulemom 19+4 deyiz bizde yolu yarıladık sayılır kızımla☺️. 143 gün kaldı 🙄 ismi de Ece Liya olucak ♥️
Mdnyldz Bade1414 belli belli cinsiyeti öğrendiğimiz anda belirledik. Ahlas olacak inşallah, temiz, iyi niyetli, güzel ahlaklı anlamında. İsmiyle yaşar inşallah 🤗
Bade1414 birprensesvebirprensannesi yiğit ismini cok severim erkek pşsa bu ismi düşünüyordur tüp bebekle hamile kaldım bizimde güzel bir öykümüz oldu diyerek o ismi koymaya karar verdik (:
melissara Bade1414 bende korkuyorum ama genel anesteziden iyidir normal doğum gibi bebeğimi ilk çıktığı an görebilecem hiç olmazsa ☹️ Bide ben bu işin içindeyim bilmek daha kötü inanki ameliyata girdiğim için o anı bilmek 🤦🏼♀️
Bade1414 mrveyvz valla bu şekilde okudukça cok heyecanlanıyorum bende son 20 son 10 günlerini görürüm inş heyecan artıyor sürekli
Hlymstf 26+3 uygulama ya göre 95 gün kaldı ama sezaryen olacağım için erken olabilir Ömer Abdullah 😍😘
Lalihhhh Bade1414 32+5 olduk bizde doğuma 58 gün var ama tabi ne zaman gelir bilemeyiz, kızımın ismi Dua olacak nasipse
birprensesvebirprensannesi Bade1414 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsinler 🤲❤️
gokhande Bizim dahaaa çooook var 169 gün 😊 doktor erkek demişti eğer erkekse emir kağan ya da Metehan diyoruz. Emir Kağan önde gidiyor bakalım hayırlısı inşallah
Keremiko Bade1414 39+4 teyim. Doguma 3 gun kaldi görünüyor ama normal dogum olursa insallah biraz daha bekleyebilir. Ismi de Kerem olacak insallah😇