Ebrulikiz 8 haftaligim son iki gündür resmen yataktan çıkamıyorum aşırı derecede uykum oluyor gidip yatmasam bayilacak gibi hissediyorum bu normal mi ve her dönem uyku oluyor mu
Aysenurtsr Ebrulikiz gayet normal ilk haftalarda ben de eve gitsem de uyusam hep derdim. simdi 30. haftamdayim erkenden yine uykum geliyor :)
SevdenurTirasci Ebrulikiz yaa bende normalde 12lere kadar uyuyan biriydim şimdi 7-8de uyanıyorum gerı de yatmıyorum
Cancancan Ebrulikiz ilk haftalar öyle oluyor canım 3 ayda geçiyor son aylarda da hiç uyuyamıyorsun 😅😅
esoeso Ebrulikiz fırsatn varken uyu derm 🤣🤣🤣 30 haftdn snra ah uykum gelsende uyusam dyorsn 🤣🤣 bnde 4 ay oyle uyudm basmı kaldramydm yastktn
Mineoksuz Benimde ilk haftalar öyle olmuştu 😌 şimdi de öyle yapıyorum fırsat bulup günde uyumasam bile uzanıp gözlerimi dinlendiriyorum bir saat falan iyi geliyor ☺️
Neroizm Ebrulikiz 14+5 deyim o uyku hallerim daha yeni hafifliyor benim de. Esim dalga geciyordu günde 36 saat uyuyabiliyorsun zamani büktün diye 🙂 geciyor sonradan