Esinim 13 haftalyız sol kaburga altında bır batma gibi iki saniye lik bir agrı gitip geliyor kalbimde pıtır pıtır hızlı birşekilde hızlı atar gibi basına gelen varmı neden olur devamlı yatyorum düşük tehlikem oldu için yatmaya olurmu kızlar?
eliffkrts Esinim ben 12 haftalığım benimde kalbimin altı pıt pıt atıyo kalbim ağrıyor gibi geldi korktum acaba haftalardan dolayı mı
Esinim eliffkrts aynı şekilde kalbim agryor gibi pıt pıt atyor sende de sol tarafında yanında bır agrı giriyor mu
eliffkrts Esinim evet hatta esime dedim kalbim mi ağrıyor anlamadım, ara ara oldu batma gibi, bende haftadandır diye düşünüyorum
Esinim eliffkrts canım ben doktoruma gittim unutdum sana demeyi rahim büyüdükçe yaoar onu dedi bebek artık büyüyor dedi o kalp ben progastn hapı kullanıyorm düşük tehlikem oldu icin o yapar dedi korkulacak bişey degil dedi 😊
eliffkrts Esinim ayy çok sevdindim senin adına canım benim. Bende bugun sordum aynı dediğin gibi rahim büyüdükce olur dedi kan akısın hızlanıyor kalp atısı olur dedi çok şükür ☺️