Misto Lime aa yegeninin ismidemi iklima ilk defa birinde duydum ve sevindim ilk baslar yadırgıyordum kimse koymuyor begenmiyorlar heralde diye sonra alıştım simdi bir baskasında da duyunca dahada hoşuma gitmeye başladı adlarıyla uzun ve sağlıkla yaşasın yavrularımız😇🌺
Gulizarerdogan Misto dimi ya eşimde Su olsun dedi ikinci isim uzun olsun istemedik çünkü bizim soy isim uzun çocuk zorlanır ilk okulda yazmaya diyo kaynanam😂
Didi6 Sinem_469 Lara ismini iyi araştır canım… Lara sır tutamadığı için dili kesilen ölüm perisi olarak geçiyor mitolojide.
Didi6 Kubraeroglu Ravza daha güzel canım 🌸 Ceylin’in gerçek anlamı yengeç veya yengeç yuvası. Iyi araştırın.
surelitta52 Didi6 İsimler hakkında yaptığınız yorumlar çok hoşuma gidiyo. Acaba Damra isminin anlamını biliyo musunuz? 🌸
Minnosanne06 Didi6 eminim çok daha güzel isimler vardır. Şu an henüz 9+0 ız,erken tabi. Belki okudukça araştırdıkça farklı isimlerle karsilasacagim. İsmin enerjisine inanıyorum çünkü. Ama Gülçin olacak,ikinci bı isim yanına secicez sanırım
Minikbebek25 CananAydn Bizimde Eslem Ömür olacak Allah izin verirse isimleriyle yaşasınlar inşallah ☺️