Seeyyyda 2015seis ben de ipek düşünüyordum ama kumaş parçası demeyelim değerli bir kumaş türünden bahsediyoruz 🥰 bebeğim tüp bebek olduğu için zor bulduk ve kıymetli ipek kumaş da aynı şekilde zor bulunan ve kıymetli bir kumaş bence anlamlı bir isim🥰
2015seis Seeyyyda tabi canim pardon öyle yani ama herkesin kendi düşüncesi tabiki ama güzel isim olarak gercekten bizim birde oglumuz var adi eymen ona uygun olsun istedik bide eslem olacak o yuzden insallah
Sinem_469 Seeyyyda ben de ipek istiyorum bana daha naif yumuşak bı isim geliyor eşim istemiyor masal istiyor bakalım karar vericez
Susaminannesiii Fasulyemm17 yanlıs anlamyın kimseyi sogutmak istemem hicte yaptıgım bir sey degildir yinede ilk okuyusta dogal afet olarak okudum. Söylemek istedim. cocuklar cok hassas olabiliyor🙇♀️
Mom726272 biyologelif yüsra ismini bende yakınlarıma söylediğimde söylemesi kolay Bi isim değil diye tepki verdiler inşirah suresinde geçiyo ve çok güzel geliyo kulağa ama genel tepkiler dediğim şekilde 🙄
biyologelif Mom726272 aynı tepkiyi benim ailemde veriyor o yüzden onlar kolay söylesin diye yade yide ekledim. Hayatımda o kadar zorluk oldu ve hamilelliğim bile isyan olmasın zor geçiyor. Bari kızım kolaylıklarla dünyaya gelsin