Happybaby53 Esr_a kendiniz yapın yiyin haftada 1 den bişey olmaz 🤗 bulgurla baharatten bişey değil. Sadece midenizi biraz yakabilir ondan acısız veya midenizi rahatlatcak.bişey yiyip.için sonrasında
Happybaby53 Balbocegi_ Bende hastasıyım ama dışardakilerine pek güvenim yok :/ evdede yapmaya halimiz olmuyo gebelikten
Balbocegi_ Happybaby53 malesef oyle oluyor ama guven olmasada yiyorsun mecburen can durmuyor bh durumda
Esen3535 Esr_a yiyebilirsin etsiz canm benm bi ara o kdar canım istedi eşim Bi kilo çiğköfte yaptı 😀haftada bir yenebilir
Serpilbb Esr_a ben yiyorum öncedende çok yerdim şimdide canım çok istiyor bilmiyorum zararlı değildir heralde 🙄
Happybaby53 Serpilbb Yok değil, haftada birin bir sakıncası olmaz 🤗 etsiz olması gerekiyo sadece, mideniz fazla yanmaması içinde acısız tercih edin
Serpilbb Happybaby53 midem nasıl yanıyor bilsen ama ne acıdan ne turşu acı biberden vazgeçemiyorum 😂 olsun insan sevdiğine katlanıyor 😂
NurCeren00 Esr_a ben hep yiyorum. Sadece yazın dikkat etmek gerek. Bulgur çabuk bozulduğu için onun dışında bi zararı yok diye biliyorumm