Kubraylmz0 Bakmayı düşünüyor musunuz 🤔 Nasıl neler almayı düşüyorsunuz 💐😃 Bimde 9 nisan da A101 8 nisan hangisini tercih edeceksiniz
metehaninannesiii Kubraylmz0 ben a101 ve bimi karşılaştırıp almayı düşünüyorum ama kalite bakımından hangisi iyi onu bilmiyorum 🤦♀️
Hayalizlerim Kubraylmz0 ben küvet takımı alacağım ama hangisini alacağım kararsızım A101 deki daha güzel gibi ama fiyat farkı var bide filesi yok ekstra 50 liradan fazla ücret ödemem lazım BİM’e göre
Beyzan Kubraylmz0 bimdeki kıyafetler organik %100 pamuk ama A101 de böyle bir ibare yok. Bir de tekstil olarak bim de çeşit daha çok sanki. Küvet alacaklar içinse a101 in tek artısı deseni filesi olmamasına rağmen daha pahalı
Silasila Hayalizlerim ben bimdekini aldım bir önceki indiriminden gayetde güzel şeffaf küvet filesiyle birlikte
Beyzan Hayalizlerim bence bimdeki gayet yeterli. Desen için para vermeye gerek yok bence o paraya bir zıbın daha alınsa Kar bence 🤷🏻♀️
Smyy00 Hayalizlerim bimin filesi de hiç güzel değildi yalnız sırf o yüzden almamıştım, ekstra her türlü almak gerekecek
Busra00 Babynest bim mi a101 mi kararsız kaldım bimdekinin iç kısmı düz yatak değil gibi sanki kullanan var mı?
Dbe24 Busra00 ben geçen geldiğinde bimden aldım babynest içide elyaf ama yumuşacık a101 dekini bilmiyorum hiç denk gelmedim ama süngermiş gibi duruyor katalogta bimin ürünleri a101e göre daha güzeller kumaşları falan ben bimi daha çok beğeniyorum şahsen
Portakalgeliyor Kubraylmz0 geçen bim ganimetlerinde allaha şükür herşeyi aldım sayılır ama buna maaaşş yetmeyecek 😂😂😂😂😂 inşallah bir daha gelir
Dbe24 Busra00 her mağazaya 2 şer tane getiriyorlar sizin gittiğiniz mağazada kalmazsa telefon açtırın başka yakındaki mağazadan getirtiyorlar yinede erkenden kapıda olmakta fayda var tabi ben hep açışış saatine yakın kapıda duruyorum daha iyi oluyor 😅😂