Glsmcglr Hanımlar yerde otururken yere eğilirken kıyafet ayakkabı giyerken bile zorlanır oldum. Yatarken rahat edemiyorum. Ben iştahım çok açıldı hızla kilo alıyorum. 28. Haftamdayım 11 kilo aldım çoktan. Hamilelik öncesi 45 kiloydum . İlk gebeliğim ve böyle giderse son aylarda çok zorlanacağım. Son olarak da kalçam ile iç bacağın birleşim yerinde hiç geçmeyen bir ağrı var, hamileliğin başından beri devam ediyor. Aynı sorunları yaşayan var mıııı😢😕
berilkus Glsmcglr Ben de 30. haftadayım, anatomi bilgim yok kemiğin adını bilmiyorum işte tam vajinamın olduğu kemiğin ağrısından ölüyorum. Hatta şu anda yürümekte bile zorlanıyorum oranın ağrısı yüzünden. Ayakkabımı, çorabımı eşim giydiriyor.
mrsbiyolog berilkus bende 31.haftamın sonundayım bebeğiniz doğum pozisyonu aldıysa o zaman baskı yapıyormuş. Ben 29.haftamda doktora gittiğimde bebeğim doğum pozisyonunu almıştı ve vajina ağrılarımın onun basısından olduğunu söylemişti.
idiloska berilkus çatı kemiği ağrısı, bacak aranıza yastık alıp yatın, bi de otururken bacaklarınızı açın.
damlaaltinay berilkus endişelenecek bir şey yok, bende de oldu 25-28 arası çok yoğundu 😄 şimdide var ama daha hafif 😊
birprensesvebirprensannesi Glsmcglr 25+6 yım ve bende 12 kilo aldım. Kilo alabilen birisi değildim 49 la hamile kaldım ve çok hızlı kilo alıyorum. Yerimden kalkmakta bende zorlanıyorum baya ne olacak bilmiyorum doğuma yuvarlanarak gideriz heralde🙈
idiloska Glsmcglr siyatik o ağrı, karın büyüdükçe, vücut ağırlığı kaldıramıyor oradaki sinire baskı yapıyor, aynısı bende de var, ben de 27′deyim çoraplarımı zor giydim dün, ayakkabı filan zaten oturarak giyebiliyorum 😂
Eceee7 Glsmcglr o ağrı 26.haftamda olmuştu bende 1 2 hafta sonra geçti şimdi 31 deyim xok şükür pek agrim yok fazla yuruyus yapinca ağrıyor bide soldan dönerken agri oluyor çorap ve tırnak kesme konusunda bende zorlaniyrm seker yüklemesi yapıldı mı benimde kilo alimim cok hızlı olmuştu seker cikti son 6 haftadır yavaşladı 20 24 arasi 7 8 kilo birden almistim 24 ten 31 e kadar 3 4 kilo daha aldim
Fatos007 Glsmcglr Kalçayla iç bacak arasındaki ağrı pelvik ağrısıymış. Egzersiz yürüyüş iyi geliyor bir nebzede olsa.
kucuktosbik27 Glsmcglr ben 30 dan beri özellikle sağ ayağıma çorap gyerken acaip cebelleşiyorum solda sıkıntı yok😅 32+2 deyiz. Varis olabilir canım bunu doktoruna mutlaka danış ilerleyen haftalarda çok zorluyormuş belki magnezyumda rahatlatabilir doktoruna söylemeyi ihmal etme. Çokta kilo almamışsın aslında ben bacak baçak üstüne atıp giyiyorum sol ayağı sağ için yere dizimin üstüne çömelip zar zor😅
Meryemkale Glsmcglr 32+2 haftalığım bende biraz fazla yorulunca sağ kalçam resmen yukarı çekiliyor dayanılmaz bi ağrı ayrıca kasılmalarımda var magnezyum içmeme rağmen sanırım iyice ağırlaştım artık ben 16 kilo aldım şuan aynı şekilde afedersin kilodumu bile eşim giydiriyo zayıf olmaya alışık biri olarak çok zorlanıyorum ama herşey bebeğim için🤷♀️🥴
paradiseeeeee Glsmcglr aynı sorunu elbette yaşıyoruz helal olsun yerde oturtabiliyorsun ben hiç yerde oturuyorum kendi yatağımdan kalkarken çoraplı yarım yamalak gidiyorum kalçalarım heryerim agrıyo bende çok kilo aldım 14 kilo aldım şuan 33.2 hamileyim doktor sorun yok saten zayıfsın problem olmaz dedi kilo alayım çocuğum saglıklı olsun da
miskokulum1 Glsmcglr 28.invi haftada 11 kilo çok. Böyle giderse doğuma kadar bu daha çok olur bence kilonuzla da dikkat etmelisiniz. Ben 31+4 teyim 3-4 kilo aldım. 😊