Evn 36 haftalık hamileyim 2500 kilosu bu haftalsrda düşük çıkıp sonradan kilo alim hızı yükselen varmi
Savciergoc Evn merhaba benimde 36 haftayken 2600 dedi doktorum ama gayet iyi kilosu bütün videolar da aynı rakam hemen hemen ,son haftalar da organ gelişimi ve boy uzaması yavaşlayıp sadece kilo alımı oluyomuş 3 geçer bile dedi doktorumuz bize de
Morvy Evn bende kendimden bahsedeyim ben 161 boyunda 51-52 kiloyum bende 38. Haftada 2.800 gram doğmuşum😁yani bu birazda yapıyla alakalı diye biliyorum bebeğinizde minyon olabilir. Zaten kıyaslama yapmamak lazım aslında eğer bebeğinizde hiçbir sorun yoksa lütfen takmayın bunu kafanıza. Bebeğin doğacağı kilo aslında en başından beri belli olurmuş ve sen ne yersen ye ne yaparsan yap onu çok fazla değiştiremezmişsin. Ama sen yinede bol bol kaşar muz kuruyemiş fln yemeye çalış. Hem biliğim kadarıyla bebekler son haftalarında ortalama haftalık 200 gram alırmış böyle olursa bence gayet güzel bir kiloda olur.
Evn Serenat banada minik bir bebek olucak dedi ama Yemen’e icmene dikakat et 2 hafta sonra sezeryan ameliyat olucam oyuzden bira sıkıntı yaşıyorum
Defneprensesannesi Savciergoc bizde 36daylen 2600 dedi doktorum ama bu haftadan sonra haftada yarım kilo alabiliyorlarmış 37+4 olduk bu gun happymomda okudum anne bebek yerinden biraz morelim düzeldi erken gelse allah korusun kedi yavrusu gibi olur diye düşünyordum🤭 bu hafta cok güzel beslendim hamileligimn başından beridir yumurta vs yemedim ama bu hafta günde 2 yumurta kaşar 2 bardak süt muz meyve ceviz fıstık incir kurusu fln inşallah gittigimde 3 kiloyu gecmiştir perşembe günü gidicem inşallah
Evn Serpilbb benim işte her hafta 100 gram alıyor 2 hafta sonra ameliyat olucam birde ultroson da yanılma payı oldugu için bilemiyorum artk
Savciergoc Evn Çarşamba günü kontrolümüz bakalım ama ben 2800-2900 olmuştur diyorum çünkü son haftalar sadece kilo alıyorlarmış hafta da 200 gr alıyorlar diye duydum
Evn Morvy yok aslında kıyaslamak bana da yanlış geliyor asla böyle bor dusuncem yok sadece doktorum iyi beslenmemi söyleyince ve küçük olucak diyince korktum açıkçası
Evn Defneprensesannesi bende Perşembe günü gidicem bakalım ne olucak hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da
Bsmlh Defneprensesannesi ben ilkim 1.500 dogdu cnm hıc kedı yavrusu gibi olmuyor evet derı oluyor et olmuyor ama hemen topladı küvezde kaldı ama topladı bıda erken riskim çok 🥰
Ozgnzgn Evn bende sizin gibiyim 36+2 oldum kızım 2650 ama normal dedi dr yinede🙄ultrasonda 35 haftalık çıktı hatta aklıma takıldı bide yanılma payı da oluyormuş ultrasonun inşallah dolu dolu 40 hafta beklerde 3 kg fln olur diyorum bakalım sağlıklı olsunlarda tabi doğunca da kg alırlar heralde🙏🏻
Evn Ozgnzgn aslında çok doğru benim sezrryan olduğum için birde plasantam aşağıda oyuzden 38 de doğumum olucak bakalım artk
idilduru Benim 36 haftada bebeğim 2400 dü doktorum 38 de 3600 gösteriyor demişti 39+3 te doğum yaptım 3960 kilo ile. Son haftalarda çok hızlı kilo alıyor sanırım bebekler
Evn idilduru ya öylemi bende dikkat edeyim yediklerime vitamin takviyesi de almaya başladım İnsalalh bu hafta düzelir 38 kadar iyi bir kiloda doğar
idilduru Evn vitamin bende alıyordum o da kilo aldırır mı bilemiyorum ama kesinlikle kaşar tüketmeni öneriyorum kahvaltı da tost yapıp yerdim tam buğdaylı ekmek ile. Kaşar güzel kilo aldırıyor bebeğe
Evn idilduru bende öyle yapmaya başladım bugün sabahtabdir dikkat ediyorum bu hafta bakalım nasıl olucak