Betfer Kaçıncı ayda ultrason ile görebiliriz en net . Çok merak ediyorum bebişi 😊 daha yeniyiz çok heyecanlıyım
Minnosunannesiii Betfer yüzü değil de 11.12. Haftalarda tam bir bebek şeklinde oluyor işt eo zamana insan diyo karnımda Bi can var Bi insan var 🤣
Ozlem23 Betfer 😄 hayallerini yıkmak istemem ama ben 34 haftamdayım doğru dürüst göremedim hep biseyle yüzünü kapatiyo inşallah sizinki gösterir ben artık ümidi kestim doğunca görürüz diyorum
Seda-1 Betfer 26 haftalığım yüzünü görebilmek için her hafta bile gittiğim oldu gördüğümüz poposu oluyor 😂 bizimki göstermiyor
Dilek0809 Betfer 16.haftada gördüm net ama sadece kemikliydi dün gördüm 22+4 dün yanakları kulakları burnu her şeyi tam netti İkisi çok farklı tam net görüntü için en az bir 20-22 olmalı sanırım
Omerhatice Betfer ben 24 de detayliya gitmiştim prenses net göstermişti yüzünü canim 24 den sonra daha verimli sonuç alırız demişti hep doktorum sansa göstermişti yüzünüde 🥰
gmzrk Bebeğe bağlı bence benim inat oğlum 27. Haftadayız hala göstermiyor doğumda görücez nasipse bem vazgeçtim 😁😁 14.haftadan sonda seçiliyor diye biliyorum ama
Lulemom 19 da gördüm en son hala tam anlamıyla yanakları dolu dolu bi bebek görünümününde değildi. Uzaylıdan hallice olmaya başlamış😂 doktor 25 den sonra tam sevimli bebek gibi görünür dedi. Bekliyorum 😄
Gulizarerdogan zeynepylmz ay benim kızda tam tersi sürekli ekrana dönük insan az utanır ya diyorum arada 36 haftadayım ultrason da bakarken doktor göz kırptı falan diyo 20 li haftalarda bu kız sürekli poz veriyo çok fotojenik derdi 😂
CigdemSenol Betfer O bebegin duruşuna ve dönüşüne göre farklılık gösteriyor. Ben 12. Haftada yandan bi şekil gördüm. Detayli ultrasinda dr karnımı oynatarak biraz çevirmeye çalıştı yine yandan gördüm. Sonrasinda hiç öyle yüz fakan yok. Nirmal ölçüm kağıtları 🤣🤣
Msde_srds Betfer ben 25. Haftadayım detaylı ultrasonda bile malesef göremedik göstermedi yüzünü utangaç çocuk olacak sanırım bizimki ama ilerlerde ki zaman inşallah yakından görürüz ultrasonda ve elimizde bi fotosu olur çerçeveletmeyi düşünüyorum çünkü 😀😂
Elf_ogz Betfer 38 haftalık hamileyim hala kızımın yüzünü göremedim. Doktor çok edepli göstermiyor kendini diyor 😄 Doğumda sürpriz olacak 😄😄