umudunannesiii Kizlar Coledan D damlasini ne ile birlikte kullaniyosnuz Ekmwgin arasına döküyorum tadı değişiyor,kasigima döküyorum gene tadi kotulesiyor :(
bu-relives12 umudunannesiii bende sevmiyorum tadını ekmeğe damlatıp üstüne reçel vs tatlı bişey sürüyorum
Momsmoms umudunannesiii d vitalini yağda çözülür o yüzden en etkili yöntem zeytinyağına damlatıp içmek hemen ardından su içersiniz tadını almıyorum ben öyle hemde en etkili yöntem :)
umudunannesiii ib_21 bir arkadaşım doktora sorduğunda biz yeni dogan bebeklere ağızdan veriyoruz siz direk ağızdan almamalısınız mutlaka bir syein üstüne damlatmalisiniz demiş
Hilalgk umudunannesiii Allah Allah bana da kendisi dedi o şekilde başladım ama dikkate alcam canım sagol
umudunannesiii Evet en etkili yöntem ekmeği yağa bandirip üstüne damlatmak diyorlar Ama gene de sizlerinde fikirlerinj almak istedim
pinar92_ umudunannesiii ekmeğe damlatıp alıyorum, yoğurtada damlatabilirsiniz ekmekte sevmiyorsanız. Benim tadı hoşuma gidiyor ekmekle alıyorum o yüzden😀
hilal_au umudunannesiii ben direkt ağzıma damlatıyorum. Ama yağ ile emildiği için bir kaşık zeytinyağına falan damlatıp içmeyi de öneriyorlar
icedearth umudunannesiii ben de kaşığa damlatıp içiyorum sonra suyla yutuyorum ama gitmiyor boğazımdan