Mk3804 Btlycdg mehmet aka randevu bulamadim canim da 29 na baska bi doktora aldım sen ne zaman gidiceksin
Kbrfrk Selm hanımlar bende 5+3 haftalık tazecik anne adayıyım ve Kayseri’de yaşıyorum. Doktor arayışı içindeyim içime sinen bı doktor bulamadım. Şehir hastanesine gitmek istemiyorum. Özel hastane doktorlarından önerileriniz varsa alabilir miyim 🥰
2prensin_annesi Kbrfrk medical palace da mustafa oğuz yilmaz var 2 arkadaşıminda dr uydu pek memnundular bi bak istersen
Btlycdg Kbrfrk Ben şimdiye kadar özel hastaneye gidiyordum. Memorial da ülkü Aksoy çok iyi bir doktor . Yanlız gris 250 300 TL yani toplam 400 TL yi buluyor tahliliklller
Btlycdg Mk3804 bende Mehmet aka bulamadım randevu. Bende henüz almadim ama başka bir doktora alırım ramdevu . Ayın 1 2 si gibi . Doktor kaç hafta da bir kontirole gel dedi
Aysem3338 2prensin_annesi Erciyes kartal yeni gitmeye başladım doktor değiştirdim çok iyi bir doktora benziyor
Symsznn Kızlar ilk doğumu mu Kayseri de yaptım erciyes kartal da bihter senem hanım da memnun kaldım ilgili bi doktor tavsiye ediyorum