Gunessonaslan Kızlar 30 + 3 haftalık bebegım iştahım eskısı gıbı yok mide bulantı kusma oluyor arada sizde de bu haftada bu tür şikayetler başladı mı ?
Gozdecaner Gunessonaslan 33 haftaligim benimde var özellikle geceleri başlıyor bir süre sonra midem ağrıyor ve kusuyorum
Hulyaa12-- Gunessonaslan Evet hafta gün olarak aynıyz 30+4 üz bendede iştahsızlık var eskisi yemiyorum ackmıyorum sabahları istifa ilk başta yaşanılanlar tekrar yaşanması normal mis arastrdm
archmom Gunessonaslan 32. Haftamdayım baslarda az bulantım olmustu pek kusmam olmamıstı ama gecen haftadan beri hiç bişi yiyemiyorumm aşırı bulantım var son 1 ayda sadece 100 gr alabildim 😑
Efsunnn Ben 30 a giricem ama kendimde gözlemlediğim su 1 haftadır bende de baya iştahsızlık var normal mi acaba bebeğin kilosunu etkiler diye çok korkuyorum öyle Bisey olurmuki
Gunessonaslan Efsunnn bildigim kadarıyla olmuyor canım zaten bu haftadan sonra hızlı kilo alıyor bebek mide sıkıştığı için böyle rahatsızlıklar olabılıyor araştırdım baya 🙏
Gunessonaslan archmom korkma canım bebek son ayda çok hızlı kilo alıyor zaten saglıklı olsun yeterki🙏❤️