ccnnssuu uyandığımda ruh gibiyim bir sey yemek istemiyorum kafam bedenime agir geliyor sanki hic tadim tuzum yok basim agriyor midem bulaniyor yasayan bir ölü gibiyim hic yasam enerjim yok nolacak bu halim 6. haftam :(
gulapikk ccnnssuu ilk haftalarda öyle oluyosun gerçekten gün 24 saat ben 15 saati uyuyarak geçiriyordum uyanık olduğum saatlerde de bitkin yorgun ağlamaklı depresif sinirli falan olluyodum😁 sonra bünye alışıyor sanırım hamileliği 16. Haftadan sonra her şey düzeldi çok şükür
Nilsubatu ccnnssuu bende 11 haftaya gireceğim benimde aynı hiç bir iş yapasım yiyesim yok bıraksalar uyurum sürekli ama 5 yaşında kızım var mecbur ayakta kalmaya çalışıyorum. Birde migrenim var tutunca ölüyorum. Rabbim yardımcımız olsun
ccnnssuu gulapikk 10 hafta daha sürer diyorsun yani 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne kadar cürük bi insanim ben diye dusunmeye basladim asiri negatif enerji doluyum insallah uzun surmez:(
Mucizem67890 Haftamdayım aynı durum bende de var öğlen Başlıyor fakat akşamları bayılacak gibi oluyorum. Elim ayağım. Tutmuyor sanki hiç kalkamıyorum
ccnnssuu Nilsubatu ayni sekilde migrenim de var surekli bulantiyla beraber . Gercekten kadin olmak cok zor hepinize allah kolaylik versin