kubrakokcan Prenses21 Bende ilk muayenelerimi devlet hastanesinde yaptırdım. Bin pişman oldum. Ne ultrason fotoğrafı verdi , ne kalp atışını dinletti , ne de gösterdi. Başından savar gibi tamam iyi bebeğiniz hayırlı olsun dedi gönderdi.
Merve50 Prenses21 bence bu tamamen şans işi ben devlete gidiyorum ve doktorun ekranı bana çevirip tek tek anlatır çok anlayışlı ve ilgilenen bir doktorum var
seyhanmiray18 Prenses21 aynn valla 9 haftalikti ilk gittigimde doktorun aleti karnima tutmasiyla cekmesi bir oldu kalp atisi var tamm dedi kaldirdi bni sok olmustum😁😁 snra ozele gttim bol bol izledim.oglumu
gokhande Sebebini bende merak ediyorum dinletmiyorlar fazla bekletmemek için herhalde diğerlerine bakabilmek için sanırım
ebru_d_ kubrakokcan Bende ilk muayenelerimdiye devlete gidiyorum tamamen doktorla alakalı bence ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi şimdiki keseyi gördüğünde bile ultrason fotoğrafı verdi kalp atışı için bi 10 gün sonra gel dedi randevu alabilsek iyi de alamıyoruz randevu da sorun işte
Susamtanem2 Merve50 bende şanslı olanlardanım İzmir Çiğli Eah gidiyorum en son ikili için gidince 7 fotograf verdi normal Dr um ekranı da gösteriyor bazen video çekmek istersem ona da bısey demiyor eskiden eşimi de alıyordu pandemiden dolayı ben teklif etmedim alır mı bilmem