miniginannesi9 Soğuk almışım sanırım, iki gündür burnum geceleri tıkaniyir ve dünden beri de öksürük başladı. Doktora gitsem ilaç verir mi hamileyim. İlaç verse de kullanmak istemiyorum kimyasal diye gerçi. Evde neler yapabilirim kendimce
mervemom miniginannesi9 günde bir iki bardak ıhlamur içebilirsin, sıcak ballı süt tercih edebilirsin. Yarım çay baradağına çay kaşığının ucuyla tuz ve karbonat döküp gargara yapabilirsin… boğazını hep nemli tutmak için 15 dakikada bir yudum su içebilirsin.
mervemom miniginannesi9 bol c vitamini de almalısın. Sıkma portakal al mutlaka sık sık iç. Kivide de bol c vitamini var.
Aybigen miniginannesi9 öksürük ilerlerse daha çok sıkıntı olabilir bı doktora gitmeniz de fayda var. Ayrıca ins değildir ama covidde olabilir.
miniginannesi9 mervemom kovid olacağım bı ortamda bulunmadım aslında. Eşimde de hiç belirti yok, o yüzden soğuk algınlığı dur diye düşünüyorum, tabi emin de degilim
mervemom miniginannesi9 ben de bulunmadım ama eşimle geldi bize iş arkadaşından dolayı. Ama gebelikte de burun tıkanıklığı oluyor. Yine de kendinizi dinleyin. Ayrıca eşiniz taşıyıcı da olabilir. Allah korusun bu hastalık zor
Sed22-09 miniginannesi9 aynı sıkıntılar bendede var bugün covid testi yapıldı yarın çıkacak sonuçlarım inşallah negatiftir 😔