TansuB Kizlar 19 haftalik hamileyim oglum olcak Allah nasip ederse onun uguruna 3 tane bambu aldim genelde hep kuruyolar bakamiyorum bu sefer onun adina aldim sans getirsin bize nasil bakacam kurumamasi icin 🤷🏻♀️
suscarparimm TansuB saksıdamı aldınız su da mı eğer suda ise hazır su ile vazoya su doldurun suyunu değiştirmeden azalırsa ekleyin suyunu değiştirmeyin ama
Lulemom suscarparimm suyun 15 güne bi değişmesi gerek. TansuB ben 1.5 senedir bakıyorum. 15 güne bi suyunu değiştiriyorum. Başkada bi bakımı yok zaten. Bi sıkıntı da yaşamadım.
Soe TansuB benim yıllardır var. İçme suyu koyuyorum ve bittikçe üzerine ekliyorum değiştirmiyorum hiç. En zahmetsiz bitkim
Nil__k Hazır su kullanın dibine çakıl taşı atarsanız kökler daha iyi tutunuyor.gün ışığı alsın ama direkt güneş değil.🎋
Semrakrbck Bende almıştım 7 8 ay önce 4 tane 1 tanesin hep sarardı komple çöpe attım diğer 3ü duruyor ama onlarda hep cansız duruyor bakımında yapıyorm anlamadım niye böyle oldular yazın iyiydi oysa
mmek_2014 15 günde bir suyunu degiştirin içme suyu kullanın. Bir de suyuna bir fincan kadar maden suyu ekleyin dogal kalsiyum oldugu için daha sağlıklı uzar.