Ssema1 Smnr-ysn66 şimdi içtim (onzyd) ağızda eriyor gerçekten bunu ne zaman içsem istifra etmiyorum bulantım geciyor
Meless Smnr-ysn66 14.haftama girdim hala prilam kullanıyorum bulantım yok gibi ama bırakmaya cesaret edemiyorum
ebozbey Smnr-ysn66 prilam kullanıyorum hatta bir iki içtim sonra bıraktım mide bulantılarım bitti hiç bir yan etkisi de yok ayrıca mide bulantım olduğu gün iciyorum
reyhandoymaz Meless ben aynı şekilde 3 kez bıraktım 1gun iyi 2.gun yine aynı başlıyodum. İkiz gebeyim 5.ayima kadar kullandım bence biraz daha devam etmelisin büyük pişmanlıkla geri başlıyorsun çok perişan ediyo bulanti ve çıkarmak
Meless Smnr-ysn66 doktor vermişti gebeler için kullanılıyormuş bence yoktur… Sadece vitamin olduğunu duymuştum prilamın
Rumeysasesen Bana da doktor prilam dr verdi fakat benim bulantımı geçirmedi geçmeyince zofer 4 mg verdi yine geçmedi ama kişiden kişiye değişiyor arkadaşıma iyi geldi onun bulantılarını geçirdi iki ilacı da deneyebilirsiniz hiç bir zararı yok
Meless reyhandoymaz aynen canım ilk 3 ay neler çektim bir ben bir allah bilir… Prilam bile fayda etmez olmuştu. Çok şükür azaldı şimdi prilamla idare ediyorum. Geçen bir gün bırakayım bakayım belki bulantım geçmiştir dedim ve çıkardım… sonra bende 4-4,5 aya kadar kullanacam dedim
reyhandoymaz Meless aynen bulantı ve çıkarmak kötü malesef ama prilam ile biraz hafifliyor en azından buna şükür 😊🙏