Eymeniminannesi Kizlar bi oglum var ismi Eymen, bide kiz bebek bekliyorum Eylem ismini dusunmustum ama bilemedim olur mu cok yakin isimler birbirine. Siz ne dersiniz. Veya baska bir kiz ismi onerirseniz Eymene uygun.
aannepandaa Eymeniminannesi lisede arkadaşım vardı adı eylem. Çok siyasi olduğunu söyleyip bunaltıyorlarmış. Adını mahkeme kararı ile değiştirmişti.
Ylmaz Eymeniminannesi benim oğlum da eymen şimdi hamileyim kız olursa yaren düşünüyorum 😍 erkek olursa göktuğ
Eymeniminannesi aannepandaa yurt disinda yasadigimiz icin oyle bir sorun olucagini sanmiyorum, isminin anlamini bile bilmicekler bence.
Eymeniminannesi aannepandaa cok icime sinmisti, daha hamile klmadan once eylem diyodum kiz olursa eyer. Ki hic umudum yoktu kizim olucagindan. Gecen bi arkadasima dedim isimlerin ikisi de cok yakin cocuklar anlamicak hangisine seslendigini dedi. Bende tereddut etmeye basldim o zamandan sonra.
Alyaesmaa Eymeniminannesi Eylem diye seslenince eymen kendine anlayabilir karışıyor😂 O yüzde Eylül olabilir
idilsmomi Arkadaşınızın dediğine katıldım. Benim kardeşlerimle de isimlerimiz benzer. Aynı sıkıntılar yaşanıyor. Eylül elvin gibi isimler daha mantıklı gibi. Ama yine de içinize sinen ne ise en güzeli odur diyorum❤️
Eymeniminannesi [silindi] Eylül neredeyse her gün görüştüğüm arkadaşımın kızının ismi o yuzden olmaz. Teşekkür ederim.