Leylaalin 12 de uyuyorum 4 de uyanıyorum 7 8 kadar uyuyamıyorum yatsam yan taraflarım agriyor belim de bu hafta ağrımaya başladı sanırım artik agrilar gelmeye başladı bi yandan mide yanması dönüp durmaktan yoruldum siz nasıl çözüm buldunuz bu uyku sorununa ?
BNNRTNCKLC Leylaalin Bir çözüm bulamadım 12 gibi uyuyorum 4 buçuğa kadar tuvalet ihtiyacı için 4 5 kere uykum bölünüyor zaten sonrasında sabah 7 8 e kadar yatakta öylece duruyorum tekrar uyuyorum sinir bozucu maalesef 🤦🏻♀️
Kuzucccum Leylaalin 5 gb uyandım tuvalet ıhtıyacı ıcın hala da uyuyamadım ya gelmıyor son zamanlar böyle oldum baya düzensiz hale geldı uykum 😣😭bi an önce düzelir umarım
ebrr1048 Leylaalin saat başı uyanıyorum bazen 3-4 de kalkıp sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum bugünde aynı durumdayım 4:20 de bi mide gruldamasıyla uyandım açlığıma 😂 ömrümde hiç defa böyle bişey yaşıyorum 🙈 hala ayaktayım bişeyler yiyince iyice uykum kaçtı 😁
Leylaalin BNNRTNCKLC Aynen yaa 10 veya 10.30 uyanıyorum bu seferde çocuk acıktı mi acaba diye düşünüyorum hemen kahvaltı yapıyorum 🤷🏻♀️
egesmom Leylaalin galiba😊 sadece mide yanması için benim senelerdir olan reflüm var o yüzden mi bilmiyorum doktor pantpas diye bi mide koruyucu verdi çok rahatım bir haftadır şükürler olsun artık istifra ediyordum
Leylaalin ebrr1048 gece yanıyor midem bende salatalık yiyorum eşimi uyuandiriyorum oda hadi salatalık ye de gel diyor adam ne yapsın ki 😂😂 ama iyi geliyor
Gizliyiiiz Leylaalin 2 gündür bu saatlere kadar uyuyamıyorum gün içinde de 2 3 saat tek asla rahat uyuyamıyoruz ve tabi bitmeyen tuvalet …
Kuzucccum Leylaalin ama ben hıc sevemedim bu durumu eşim rahat rahat yatıyorken ben dusuncelerdeyım hahah 😂😂