Zeynocel Arkadaşlar hep iç çamaşırım ıslak ve başından beri sümükümsü hafif sarı akıntım var hala bitmedi ne kullansam.Allah korusun su veya nişan gelse fark etmemekten korkuyorum
2525_zyno Zeynocel sürekli cnm Pamuk iç çmaşr giyin ve o şkl ıslndıkça değiştir beklemedn Güzel bişklde hergün oturma banyosu 5 10 dakk sonrasında kurulan Travazol sür çok iyi gelir işaallh
ArinDoanEkmen Enfeksiyon kapmışsın canım. Bende öyleydim kesinlikle doktorunla konuş hemen ilaca başla. Bana da fitil ve bir ilaç verdi hemen geçti.
ArinDoanEkmen Zeynocel mixovul fitil kullandım. Kaşıntılar içinde travazol krem ve birde bir hap vermişti. Ben bir tek fitili kullandım fitil bitmeden akıntılar bitti
Samsunn55 ArinDoanEkmen fitilin içinde 7 tane var bende onu kullanıyorum. 7 tanenin hepsini mi kullandınız acaba bitirdiniz mi kutuyu
Samsunn55 1_minik oldu canım 7 tane vardı içinde her gün birer tane attım şimdilik kurtuldum çok şükür
1_minik Samsunn55 ben de zorlanıyorum kullanırken ama inşallah yararı olsun önemli olan o…sabahları yoğun akıntı oluyor…inşallah ben de kurtulurum…kaç gündür kafama taktım durdum..
bsr1 Ah bıktım o illetten 6 haftalığım evlenmeden önce de olurdum hala oluyorum fitil kullandım biraz geçti gibi ama tam değil ne yapcam bilmiyorum ☹️