elcn4139 haftayim. butun gece uyumadim hala diş agrisi cekiyorum parol ictim denemedigim yontem kalmadi .
derinsart elcn4139 diş en zor ağrı tuzlu gargara yapın günde iki kez ağtıyı suan kesmez ama iltihapalanmasını engeller
Dilan9280 elcn4139 ah sorma canım bende 20 gün cektim diş agrısını iltihap vardı diye çekilmiyordu sün çektirdim ve cok zor çekildi en arka diş ve 20 lik üstüne kök zordu Suan diş etim cok fena agrıyor tuzlu gargara yaptım naptıysam yok ağlıyordum yarım saat öncesi doktor cekim yaparken bira etinde yırtılma olmuş oyuzden cok agrı yap şiddetli 😞😞😞
zynpcknn elcn4139 cnm sarımsağı rendeleyip dişinin üzerine koy ve bastır çok aşırı sızlıyck ama ben etkisini çok gördm yani benim ne karanfil ne de karanfil yağı gargaralar geçirmedi öyle devamlı yap geçer inşALLAH keşke zamanında gitseydin doktora zamanında geçmiş
Mimhb Ben de şimdi kalktım tuzlu gargara yaptım diş etlerim çok fena. Çok faydası olmasa da doğuma kadar idare etmenizi sağlar.
nlyglsr Diş eti ağrısı hep var bende hamileliğim de hep oldu yani ve dişlerimi fırçalarken diş eti kanaması bende de ileri derece de hatta zor fırçalıyorum diyebilirim kadanfili çok merak ettim hemen deneyeceğim umarım biraz rahatlatır