Msydn6 ben 39+0 dayken geri yolladı. Pazartesi Ayşenur diye bir doktor vardı. Çok iyiydi. Bu halde bekletemeyiz seni hemen raporunu al yarin gel gün verelim dedi. Ertesi gün bir gittim tesettürlü Özge diye bir doktor gelmis. Hicbirsey bilmiyor. Surekli birilerini ariyor soruyor, ebeleri cagiriyor soruyor. Odasinda 20 dk bos bos beklemisimdir. Durumumu anlattım, tamam muayene için hazırlan, altını komple çıkar dedi. Altım neden, daha dün alttan muayene oldum ayrıca zaten sezeryan olacak dedim. Doğru cikarma dedi. Ultrason sandalyesinde de bi 10 dakika bekledim, unutmuş beni arkada. Geldi hic abartmıyorum 30 saniye bakti. Tamam kalkabilirsin al raporunu 3 gün sonra tekrar gel dedi. Bebegimin kalp atışlarının sıkıntılı olduğunu, bunun için 2 hafta serviste yattigimi soylesemde saldı başından. Biz artık beklemeye korktuk vazgeçtik hastaneden. Dedigim gibi hastane, servis katindaki ebelerin hizmeti çok guzel. Ama doktor şans işi maalesef. Hastaneden çıkıp ağladım. Adim dahi atamiyorum agrimdan, arabaya binmek bile çile gibi gözümde. Arabada oturup hastaneye gelene kadar çektiğim acıların hepsi boşu boşunaydi o gün.