Melike0642 Samira34 Merhaba bizimde son 9 herşeyimiz hazır ama bı türlü gelmiyor bizim ufaklık inatçı çıktı😊 nişanim geleli bir hafta oldu ama tık yok 😌
Melike0642 Samira34 Sağol canım şimdi hastanede kizimlayim çok şükür darisi size 😊🥰 bugün doğurdum akşam 😊
aydinaleyna61 Karacam bende var öyle problemler özellikle gece yattığım zaman ama devamı gelmiyor sancıların ağrıların tez vakitte sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah yavrularımıza 🙏❤️
Ftmasanli Samira34 bizimde 16nisan hayrlsıyla şuan 38+6 5nisanda bnm doğum günüm 🥰 ama geceleri yalancı sancı dışında bişey yok 😣
Samira34 Ftmasanli doğum gününüz kutlu olsun smdıden 😀 gönul isterdi ki aynı gün olsun degıl kı bebegınızle dogum gununuz ben oyke olmasını ısterdım acıkcası 😃
Nisanurunannesi3850 Samira34 son 15 gün 18 nisanda bizim gösteriyor🤩ödemler bel agrisi dışında bi skntimiz yok şuanlık çok sükür beklemedeyim bakalim ne zaman gelicek miniğim🤗🌸
Ftmasanli Samira34 çok teşekkür ediyorum 🙃 isterdim eşiminde 30nisan oğluşum ikimizin ortasında olcak sanırım bı gidişle
Mutlulugumm123 Eymen_akca1619 hergun değil ama oluyor yalancı sancılar da. Karnim ağrıyor şimdide midemde bi tuhaf 😩
Sumeyyerbey4741 Samira34 benimde normalde 14 nisandı 7 nisanda sezeryan olucam tam 39 haftalıkken kızım gelcek bütün duygular karışık