Evet kızlar hikayemi bebeğimi 1 saat sonra emzirmem gerektiği için bu saatte yazma fırsatı bulabildim. Gelelim hikayeme…Burdaki paylaşımlarımdan beni bilen bilir eş şiddeti, anksiyete, gebelik şekeri, su fazlalığı, okb falan filan🙄Kısacası hamilelikte yaşamadığım kötülük kalmadı ama köyü şeylere hiç deyinmicem amsn ne gerek var moral bozmaya. Gelelim doğum doğum hikayemize… şimdi 24. Haftada gebelik şekeri ortaya çıktğı için diyetle ve stresle geçti hamileliğim ve suyum hep fazla bebek te 1 hafta öndeydi ve bu durumdan dolayı hep tedirgindim. Anksiyetem olduğu için ve yaşadıklarımdan dolayı da hiç normal doğum düşünemedim dedim genel anestezi olur yırtarım lakin spinali kafama koyarak dedim çocuğumun doğum anını görmeliyim heralde dayanırım diyerek spinale karar verdim ki iyiki spinal olmuşum. Şimdi spinal şöyle bişey kızlar . Belden vurulan iğne yok yani hiç hissetmiyosunuz hiç ve anında belden aşsğısı uyuşuyo. Büyün yapılan işlemleri hissediyosunuz bebek 15 dakikada çıkıyo zaten. Bebeği görüyosunuz sesini duyuyosunuz çok garip bir duygu anlatılmaz yaşanılır. Sonra kontrole çıkıyo zaten bebek geriye dikim işlemleri kalıyor o da 40 dakika sürmüştür tahmini karnınızda yapılan herşeyi çok net hissediyosunuz çekiştirmeleri ama acı yok asla doğsl olarak kesinlikle korkulacak bişey yok. Gelelim sonrasına🙄ben olanı olduğu gibi anlatma taraftarıyım bende olsn sizde olmayabilir ayrıca . Odanıza geliyosunuz bacaklar felçli 6 saat sonra uyuşukluk gidiyor. Orda bi empati hemen iyiki felçli değiliz . Ağrı kesiciler falan veriliyor 8 saat sonra yürümeniz gerekiyor ve su içebiliyorsunuz. İlk kalktığınız an😮zormuş dedim ki ameliyata ne gerek vardı ama işte ya ben burda normal doğumun mantıklı akıl işi olduğunun farkına vardım kaldı ki hep farkındaydım ama bana göre değil sezeryan ise zormuş kızlar kesik acısı bir başka açıkçası hem bebeğe bakmak hem ameliyat acısı çok zor ben tavsiye etmiyorum ama mecbursa yspılacak bir şey yok bence. Bugün an itibariyle 3. Günümdeyim acı var ağrı var ama yapacak bişey yok zamanla geçecek bişey bu ameliyat olayı. Ama bebeğinizin olması muhteşem bir duygu herşeye bedel yalanılan herşeye bedel zaten onun güçlü kalıyosunuz ki onun için yaşıyosunuz Allah isteyen herkese nasip etdin gerçekten çok başka bir şey hep aklım onda uyku yok artık 2 saatte bir emzirme ve mama işi. Muhteşem bir duygu tarifi yok asla. Bebeğim 3490 gram 52 cm doğdu bu arada. Gebelik şeketim halâ devam ediyor şuan onu kafama takamıyorum bebekle uğrsştığım için bi de ameliyat acısı olduğu için . Aklıma gelenler bunlar şimdilik sorularınız var ise seve seve cevaplarım☺️🌸☺️Herşeye rağmen mutluyum acı ameliyat illaki bitip gider zamanla bebeğinizle buluşmak 9 ay sonra herşeye bedel acının ağrının hiç bir önemi kalmıyorBem çok mutluyum Allahıma şükürler olsun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar hepinizi çok öpüyorum umarım herkesin hikayesi benimki kadar zor olmaz ben yine burdayım alışmışım yine görüşürüz hepinizi çok ama çok öpüyorum sağlıkla kalın🌸💜☺️🥰💓