Meridaily Kızlar merhaba, 16. Gün oldu hala yumurtlama yok. Normalde 13-14 te olurdu. Stres yapmaya başladııım😥 sizin yumurtlama tarihlerinde değişiklik oldu muuu? 😭
Ilkayy Meridaily 30 günde bir adet okuyorum 17. Günde yumurtlamam olur ama herkesin hep aynı zamanda olmaz bazıların her ay farklı zamanda olabiliyor yada yumurta ger ay yeterince büyümüyor ozaman yumurtlamayı göremezsin ovulosyonda
Meridaily Margaret evet aylardır ovülasyon testiyle takip ediyordum yogun yumurta akı benzeri akıntı oluştuğu gün test çift çizgi çıkıyordu oradan anlıyordum ve hep 13 yada 14.gun oluyordu. Bu ay yapmadım ovülasyon ama akıntı baslamadı. 3 adet testim kalmıstı dun ve bugun yaptım yok silik ikinci çizgi. 16. Gün oldu 😔
Larraa Meridaily Olabiliyor bazen siz testi yapmaya devam edin. Bazı aylar yumurtlama olmayada biliyor yalnız inşallah öyle olmaz ama olursada üzülmeyim sonraki ay olacaktır mutlaka 🌸
Meridaily Larraa inşallah olur, umutla bekliyorum 😔 bekledikçe de stres artıyor. Napalım herşeyin başı sabır 😊🌼
EsrSvm Meridaily Canım benimde genelde 13-14. Günlerde oluyor.Ama bu ay Klomen kullandım 15. Gün oldu.Stres yapma bence bazı aylar yumurtlamamız olmaya biliyor.Geç yumurtlama da olabilir kafana takma 🌸
Samsunn55 Meridaily bana bir doktorum demişti ki sen tavuk musun her ay yumurtlayacaksın🤭 belki de bu ay yumurtlamayacaksın veya geç yumurtlayacaksın. Her ay aynı tarihte yumurtlama olmuyor. Adetlerinde sıkıntı yoksa kendinde sağlık problemleri vs bir şey yoksa bence takma bu kadar kafaya. Biliyorum zor ama takma. Hatta ben ovülasyon işine hiç girmemiştim bile başlı başına bi stres benim için
Meridaily Samsunn55 yaaa güldürdünüz beni 😁🤭 doğru söylemiş doktor gerçekten 🤭 yok hiçbir sıkıntım, adet de düzenli. Ama ister istemez strese giriyorum 😊 o zaman umutla beklemeye devam 🤲
Meridaily Dilan2912 yaaa umut verdiniz inşallah benim de gelişir bir an önce 16. Gündeyim stres de etkiliyor sanırım
Happy121 Meridaily çok normal. Benimde ilk ovulasyon testimde adettim gittikten ertesi gün sonra yumurtlamıştım ve çok şaşırmıştım. Geçen ay 14. Gün bu ay 12. Gün yumurtlamıştım. Doktorumun dediğine göre adetten 1 gün önce bişe yumurtlama olabilir. Stres yapma kendine akışına bırak 🧡🙏
Dilan2912 Meridaily inşallah canım . Yumurtlama zamanı farklılık gösterebiliyor her yerde her ne kadar 14-15. Gün yazsada her insan için geçerli olmuyor dediğim gibi kendimden biliyorum 19. Gün yumurtlama oldu ve çok şükür o günü değerlendirip sonucunu aldım 26 +4 günlük olduk darısı sana olur inşallah 🙏
Samsunn55 Meridaily 😊 o zaman sana tavsiyem adetin bittikten sonra 11. Günden itibaren gün aşırı ilişki olması gerekiyor. Adetin başlangıcını 1. Gün say 11 13 15 17 19 günleri değerlendir. Ama ne zaman ki kafandan atıp oluruna bırakacaksın işte o zaman sende gebe kalacaksın canım. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.