Buusrapehlivaan tahmin edebiliyorum insan kendinden şüphe ediyo o hale getiriyorlar insanı sonra cocuk nie olmuyo diyolar sayenizde olmuyo diye bagırasım gelirdi bazen ben polikistiktim kilom hep sabitti ewlendigimde 74 kiloyla yola cıktım tedavilerler birlikde 100 kilo hamile kaldımm cevre baskısından uzaklaş emin ol dogal bile hamile kalırsın 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm 2. Tüp bebek tedavisini herkesden. Gizledim sdce ben annem ve eşim biliyodu 3 kişi. Baskı yokdu ewde tek başıma yttım aradılar acmadım Kimseyle konuşmadım konuştuklarımda rutin dedikodulardı Biri caqrıyodu gitmemek için başım agrıyo covid olmuş olablrim gibi yalanlarla herkesi başımdan attım. Ve tutdu 1. Tüp bebek tedavimde herkes etrafımdydı arıyan arıyana soran sorana saolsun kimse gizlemedi gizli olsun dedgim halde düşün kimyasal gebelik gecirdigimi ögrendigim gün görümcem teşefonda bana dedigi tek şey sen kilolusun ya ondan kimyasal olmuştur bende o anki piskolojiyle direk o zaman senin hiç olmaması lazımdı demişim farkınsa bile değilim annem beni dürttü ne diyosun sen diye 😂 iyiki demişim ohh içimin yagları erimişti 😂 cok uzun oldu ama sakın takılma ve mümkün oldukca gizle gizledikce huzura kavuşcaksın strese girmiyceksin Ya ben bunca şeyle nie ugraşmışım diyceksin ağlayıp kendine edecegine onlara et boşver bu dünyada senden kıymetli hiç birşey yok En kısa zamanda Allahım isteyen herkese nasip eder 🥰