Songularass Hanımlar 23 haftalık hamileyim detaylıda kız olduğunu öğrendim bu sene çevremde çok kız annesi var gerçekten 2021 prenseslerimi tuttu merak ettim 💛
Selvaa Songularass benim çevremde full erkek valla 😀 benim ikizlerde erkek bilemedim karışık bu sene bence bide bu sene cinsiyetten ziyade bebek senesi gibi herkes hamile masallah
Smyy00 Songularass bizde öyleyiz benim de kız etrafımdaki 7-8 gebe in hepsi kız bu kadar tesadüf olamaz :)
Alyamm_ Songularass 27+5 olduk ogluşumla 💙 etrafımda herkesin oğlu olacak yakın zaman da doğum yapanların bebişleri de genel de erkek henüz kıza denk gelmedim 🤗
Billurr5353 Bence erkek kime soruyorsam erkek.. Bu arada benim bebegim de erkek.. Ayrıca koronadan dolayı herkes cocuga vurmuş sanırım 😊😊😊
Songularass Billurr5353 kesinlikle doğru hazır evdeyiz iyi büyütürüz misafir telaşesi yok evim temiz mi pis mi telaşesi yok zamanımızın her dk sını çocuklarımıza ayıracağız ne güzel aklı olan hamile kalsın 😂 benimde bi kızım var hayırlısıyla bi kızım daha olacak 🌸 ☺️ 🤲
Billurr5353 Songularass aynen öyle canım isteyerek kalan cok istemeyerek kalanda cok bence 😊😊yanlışlıkla olanlardan 😊rabbim bütün evlatlarımızı sag salim kucagımıza almayı nasip eylesin inşallah