Fatos_teke46 Murvetdundar bnde 15+5 tam erken hissetmemiz için 🥰 tam 16.17 olunca hissedebilirmişiz bnde merakla bekliyorum o günleri 🙈😍
Gamzeee89 Murvetdundar hissetmen için daha çok erken benim 2.gebeliğim olmasına rağmen 19 haftamda hissettim lütfen biraz araştırın bakın kaçıncı haftada hissedilir eder hemen olumsuzluğa kapılıuorsunuz yaa
milena11 Fatos_teke46 ilk gebelikse 16 17 bile çok erken 20+3 de hissettim ilk kez (dün😅) Doktorum çok normal dedi. Uyardı 1.haft 10 gün hissetmesen de normal dedi.
Lulemom Ben 19+4 deyim doktor ısrarla nasıl hissetmiyosun, hissedersin demesine rağmen bu kadar kafaya takmıyorum. İllaki bi gün hissederim hissederiz. Zehir etmeyin kendinize hamileliği
Songularass Murvetdundar Merhabalar 🍀 Şuan bende 23 haftalık hamileyim ve o haftalar da bende çok korkuyordum hissetmiyordum bu benim 4. Gebeliğim ilk 2 gebeliğimde kürtaj oldum karnımda öldüler şükür şuan 2 yaşında kızım var kızım da çok erken hissetmiştim o yüzden midir yoksa korkumdan mıdır nedir hissetmiyordum doktoruma gittiğimde her gebelik farklı olur korkma bebeğin sağ demişti o yüzden erken hissetmeyebilirsin çok normal 🌸 Rabbim kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin 🤲 yine de gece sessiz bi ortamda çikolata yedikten sonra yatın ellerinizi göbeğinize koyun mutlaka ufacıkta olsa seyrelme olacaktır içiniz rahat etsin ☺️
Nilduru Gamzeee89 merhaba nasıl bir his acaba bende 18 deyim ama hissettiğim şeyleri bebek hareketimi başka birşeymi ayırt edemiyorum 😅
Fatos_teke46 milena11 ilk gebeliğim karıncalanma felan hissetmistim normalde hatta sasirdm belki o deildir doktorumada demiştim hissetmem normalmiş özellikle tatlıyı çok yediğim için sanırım 🥰
Murvetdundar Fatos_teke46 ilk gebeliğim haliyle bu konular da bilgim yok sadece sol tarafım da gidiklanma oluyo istemsizce gülüyorum bazen sanırım bu hareket oluyo dimi 😌
Fatos_teke46 Murvetdundar karıncalanma gibi oluyor 🙈🙈 şimdide göbek deliğimde hissediyorum özellikle müzik dinleyince 😁 bnde olece durup sırf hissetmek için nefes bile almıyorum 😍🥰😂
Murvetdundar Fatos_teke46 göbek deligin de hissetmiyorum arada sağ tarafım da oluyo gidiklanma gibi 😊
Minikbebek25 Murvetdundar 20 haftaligim daha dün tamam işte tekmeyi yedim dedim erken canım korkma benim de ilk gebeliğim bende tedirgin oluyodum ama normalmiş ☺️
Gizzemmm Murvetdundar ilk hamileliğimde 16.haftamda kontrole gitmiştim ve doktorum haraket hissetmeye başladın mı hiç demişti sadece bir kere göbek deliğimin altında iki kere pıt pıt yapmıştı onu söylediğimde evet hissetmişsin ama 17.haftada daha net hissedersin demişti öyle de olmuştu yani biraz daha sabret annesi çok az kalmış hissetmene 🥰