Nurgullmom elcn4139 İçilebiliyor amayinede çok içme. Benim içmem yasak hamilelik boyunca daha dogrusu 16.haftaya kadar 1 kere içmiştim. Karaciğer yaglanması var dedi doktor ağri kesici yada herhangi bir ilac icme kızartma yaglı şeyler yeme demisti. O zamandan beri içmiyorum.
Ozge20ulu elcn4139 ben tetonoz aşısi yaptırdıktan sonra ebe çok agrirsa içersin demişti , hamilelikte parol iciliyo demişti ,ama için daha rahat etmesi için doktoruna danış,. Geçmiş olsun 🥰
sibel20 Bana bas agrisi icin sadece parol önermişti Doktorum ; zararsız ilaç kategorisinde diye. Ama yine de doktorunuza danışın sonuçta her kişinin durumu ve bedeni farklı
Gamzeee89 elcn4139 walla canım bırak parol içmeyi arveles bile içtim o diş yüzünden parol zaten yasak değil hamilelikte içişebiliyor
Melekcbn elcn4139 parol u sormadım doktorumda hiç söylemedi benim bildiğim minoset içiliyor ben minoset içmiştim başım ağrıdığında (Minoset plus ta var ama o içilmez sadece MİNOSET olanı alman lazım ) 🎈
Zehra516 Kızlar acil yardımcı olunn 21 haftalık hamileyim eşimim bir tane ilacı vardi benim vitaminlerimin yanında yanlışlıkla dalgınlıkla kendi vitaminim yerine onun ilacını ictim napabilirim
NurrA Zehra516 doktorunun numarası varsa içtiğin ilacı ve dozunu mesaj at içtiğin ilacın ne olduğunu araştır bi prospektüsünü oku hamilelerde kullanımı konusunda ne diyor için rahat etmiyorsa acile gidebilirsin ama stres yapma sakin ol