Ayca12345 Merhaba hanımlar , 28 haftalık hamileyim. Son zamanlarda bebeğim hareket ettiğinde karnımdan çıt diye bir ses geliyor. Canımı yakan bir durum değil ama merak ediyorum, aynı durumu yaşayan var mı acaba🌸
Gull_94 Ayca12345 ılk kez dun duydum oyle bı ses cok harekt ettıgı bı sırada gerındı sankı bırden bı ses geldı kıkırdak sesı gb cıt ettı burda cok kısı normal oldugunu yazmıstı daha once postlarda bende normal karsıladım😇
tulay_asya67 Ayca12345 aynı postu 4-5 gün evvel bende paylaştım 34 haftalığım bende ilk defa üst üste 3 kere duydum bilimsel olarak bi açıklaması olmasada bebeğin hareket halinde eklemlerinden gelen ses diyorlar korkulacak bi durum yok en azından içiniz rahat olsun
Tahinpekmezceviz 34 haftalık hamileyim. Bende bi kaç haftadır o sesi duyuyorum ve acayip şaşırıyorum ama nedenini bilmiyorum. Az önce internette araştırdım hatta. Ama bişey bulamadım
Ayca12345 Teşekkür ederim hepinize, bu konuda yalnız olmamak içimi rahatlattı 🌸🥰 Doktoruma sorup biliyorsa nedenini öğrenicem belki bir sebebi vardır, insan her şeyi merak ediyor bu süreçte gerçekten 😀🥰